بازی دیروز فدرر منو یاد یک دهه پیش انداخت، سالهای 2005 6 و 7 که فدرر مثل یوزپلنگ روی توپ سوار میشد و فورهند میزد، مطمئن بودم ماری رو مث ماست میزنه که همینجورم شد، حالا آقای ماری بره جلوی آینه تا میتونه داد بزنه فاک آف

جوکو هم بازی اندرسون درس خوبی براش شد و به نظر من از نظر ذهنی قوی ترش کرد تو این تورنومنت، و 2 بازی بعد که خیلی هم آسون نبودن رو خیلی راحت و بی درد سر برد و فینالیست شد. هر چند از بوریس بکر خیلی خوشم نمیاد اما فکر میکنم حداقل توی چمن باعث بالاتر رفتن کیفیت جوکو شده که همینم موضوع فوق العاده مهمیه و از این قضیه راضیم. ویمبلدون خاص ترین و بهترین گرنداسلم فصله و قهرمانی توی این گرند یه وجهه و اعتبار دیگه ای به هر تنیسور میده.
نکته جالب محبوبیت خاص و عجیب فدرر بین هواداران ویمبلدونه، دیشب بعد از برد جوکو پیج رسمی ویمبلدون تو فیسبوک پست صعود به فینال جوکو رو گذاشت که بعد از یک ساعت 12 13 هزار لایک خورد، اما بعد از صعود فدرر به فینال همون پست رو برای فدرر گذاشت که تو همون 10 دقیقه اول نزدیک به 30 هزار لایک خورد، خیلی برام جالب بود این مسئله. هر چند خیلی سخته اما امیدوارم 4 5 سال دیگه به همچین جایگاهی برسه جوکوویچ یا حداقل بهش نزدیک بشه.
بازی فینال هم با توجه به آمادگی دو تنیسور پیشبینیش سخته، خب مطمئنا من دوست دارم جوکو برنده بشه و به نهمین گرند و سومین ویمبدونش برسه، اما شکست دادن این فدرر کار خیلی سختیه. فک میکنم جوکو با توجه به تجربه پارسالش امسال با آمادگی ذهنی بهتری تو فینال حاضر بشه، پارسال کلی مچ پوینت و سروینگ فور د مچ رو از دست داد و خیلی کار رو برای خودش سخت کرد، از اون طرف هم فدرر به هیچ عنوان نمیخواد این فرصت فوق العاده رو از دست بده و مطمئنا میخواد هشتمین ویمبی و هجدمین گرند رو به هوادارانش هدیه بده.
ضمنا از جایزه قهرمانی هم غافل نشید، قهرمان 1880000 پوند جایزه میگیره و نائب قهرمان 940000 پوند، یعنی نزدیک به 1 میلیون پوند اختلاف که مبلغ قابل توجهیه، مخصوصا این روزا که ارزش پوند مقابل یورو خیلی بالاتر رفته و مطمئن این پول برای هیچکس حتی افرادی مث جوکوویچ و فدرر مبلغ کمی نیست.