نمایش پست تنها
قدیمی 07-07-2015, 10:43 AM   #102
archi
Senior Member

پستها: 301
سپاس: 311
در 294 پست 1,412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Red-Line نمایش پست ها
من واقعا نمی فهمم جذابتر بودن تنیس مردان از زنان چه ربطی به راه ندادن زنان به ورزشگاه و مردسالاری داره اخه ؟!!! لازم نیست ادم برای قبولوندن نظر خودش به هر رسیمونی چنگ بزنه ......این یک موضوع طبیعی هست که توانایی هایی فیزکی و برخی فعالیت های ذهنی که در اکثر ورزش از موثرترین فاکتورها هستند در اقایون بیشتر هست پس طبیعی که ورزش اقایون در بیشتر رشته ها جذاب تر باشه !!! این چه ربطی به ظلم به جامعه زنان این داستانا داره .. یه نگاه به حق پخش و تبلیغات مسابقات در انواع اقسام رشته ها مثل فوتبال ، بسکتبال ، والیبال ، تنیس دو میدانی ، شنا و .... بیندازید می بینید که طرفداران کدوم بیشتر هستند .

علاقه که زوری نیست !! اتفاقا من برداشت از حرف شما دقیقا این هست که شما بسیار متحجر هستید که حاضر نیستید واقعایت ها در مورد زنان رو قبول کنید . البته زنان هم برتری هایی دارند جاش اینجا نیست .
باشه به روی چشم ، فرمایش شما متین . حرفهای من از بیخ و بن بی اساس و بنده کوراندیش هستم ، سعی میکنم اصلاحش کنم .
archi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول