07-06-2015, 04:27 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015
نقل قول:
نوشته اصلی توسط archi
البته من زن نیستم که فمینیست باشم ولی از حرف حسابشون دفاع میکنم ، و علت عقب ماندگی جامعه ی ما همین افکار هست که خودتون آشکارا اعتراف کردید به مرد سالاری و بی منطقی نهفته در مدعاهایتان . بیلی جین کینگ و آرثور اش را فراموش نکنید که استادیوم های اوپن امریکا به نام و یاد آنهاست و صد البته اعتبار تنیس جهانند . بالاخره یه فرقی باید بین ایران و امریکا باشه دیگه ، امریکاییها مشکلات خودشون را پذیرفتند و سالیان دراز در از میان بردن این بی عدالتی ها کوشیدند و دیگه به عقب باز نمی گردند . چه تفاوتی مهمتر از این ، مردسالاری نهفته در نهاد خودتون و جامعه ی ایرانی را نمی توانید یک شبه تغییر بدهید .
|
برای فمنیست بودن لازم نیست زن باشی .
این نتایجی که از پست من برداشت کردید ساخته ذهن خودتونه من همچین منظوری نداشتم .
در ضمن من نماینده جامعه ایران نیستم که نظرمو تعمیم دادید گرچه اصلا منظورمو درست متوجه نشدید.
یه جوری هم حرف نزنید که انگار همه از دهات های ماداگاسکار اومدند و شما از محله منهتن .
یه چیزی بگم دور از هرگونه مسائل سیاسی و مذهبی : اصولاً هیچ جای دنیا روابط انسانی با تکنولوژی رابطه مستقیم نداره . دلیل نمیشه با پیشرفت تکنولوژی روابط انسانی هم بهتر بشه گرچه پیشرفت تکنولوژی روابط انسانیو تغییر داده ولی لزوماً باعث بهترشدنش نشده .
|
|
|