نمایش پست تنها
قدیمی 07-06-2015, 02:50 PM   #9
archi
Senior Member

پستها: 301
سپاس: 311
در 294 پست 1,412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها
تفکرات شما هم بیشتر شبیه فمنیست هاست .
چه من و شما خوشمون بیاد یا نیاد ، تنیس زنان و مردان اصلا قابل مقایسه نیست از هر لحاظ که بگی .
اصلاً قرار هم نیست که تو یک سطح باشند چون بهرحال یکی زنه یکی مرد ، ربطی هم به خوبی و بدی نداره . ولی تو طول تاریخ تفکرات فمنیستی باعث شده که به همه بقبولانند که زن و مرد تفاوتی ندارند. اصلا بحث این نیست که کی خوبه کی بد.
به عنوان مثال از چند سال پیش چوایز یکسانی به مردان و زنان تو گرنداسلم میدند . این یک ناعدالتی محضه. ولی معمولا کسی نمیتونه در مقابل این کارها واکنش نشون بده چون متهم به مردسالاری میشه.

پاورقی : سرنا نه تنها ست نمیگیره ممکنه گیم هم نگیره از نفر صدم مردان .
البته من زن نیستم که فمینیست باشم ولی از حرف حسابشون دفاع میکنم ، و علت عقب ماندگی جامعه ی ما همین افکار هست که خودتون آشکارا اعتراف کردید به مرد سالاری و بی منطقی نهفته در مدعاهایتان . بیلی جین کینگ و آرثور اش را فراموش نکنید که استادیوم های اوپن امریکا به نام و یاد آنهاست و صد البته اعتبار تنیس جهانند . بالاخره یه فرقی باید بین ایران و امریکا باشه دیگه ، امریکاییها مشکلات خودشون را پذیرفتند و سالیان دراز در از میان بردن این بی عدالتی ها کوشیدند و دیگه به عقب باز نمی گردند . چه تفاوتی مهمتر از این ، مردسالاری نهفته در نهاد خودتون و جامعه ی ایرانی را نمی توانید یک شبه تغییر بدهید .
archi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: