نمایش پست تنها
قدیمی 07-05-2015, 11:08 PM   #6
miladroozbeh
Senior Member

آواتار miladroozbeh

پستها: 137
سپاس: 228
در 43 پست 117 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael nadal- Maria sharapova
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

سلام به همه تنیسور ها و تنیس دوست ها.
در مورد مسیله اینکه تنیس زن ها نو ادد برگذار بشه میخواستم بگم.از نظر من به همون اندازه که واسه اقایون قانون 5 سته میذارن و ست پنجم هم با اختلاف 2 گیم برتری تموم میشه نه 2 پوینت باید همین قانون هم واسه خانوما باشه.اگرم کسی از خانوما نمیتونه دوام بیاره با این شرایط خب شرکت نکنه در صورتی که من فکر میکنم یکی مثل سرنا ویلیامز واسش هیچ مشکلی پیش نمیاد.و جذابیتش به اینه که یک نفر کم بیاره و نفر مقابلش کم نیاره و استقامتش رو به رخ بکشه وگرنه همه میتونن تو شرایطی که سر حال هستن وینر بزنن و خطاهاشون کم باشه.
در مورد اون نظر دوستمون که میگه تنیس مال زنا نیس یا جذابیتی نداره.حرفش درسته برای کسایی که دوست دارن فقط تنیس ببینن نه تنیس بازی کنن.کسایی که حداقل سعی میکنن نیمه حرفه یی تنیس بازی کنن نمیان فقط بازی رو ببینن و از برد کسی که طرفدارشن خوشحال بشن بلکه میان بازی ها رو آنالیز میکنن. و واسشون فرقی نمیکنه که بازی سید دار هارو ببینه یا بازی اقایون و خانوما رو هدف اینه که بازی ببینه سبک بازی رو ببینه و اشتباهات بازیکن ها رو ببینه و این اشتباهات رو خودش توی زمین پیاده نکنه.اتفاقا تنیس خانوما یسری اشتباهاتی رو میکنن که کمتر دیده میشه توی تنیس جهان اما تو همین ایران خیلی ها از این اشتباهات رو انجام میدن.
کلا اگه بحث هیجان رو کنار بذاریم واسه ی تنیسور که بخواد تنیس یاد بگیره مهم دیدن بازیه و زن و مردش مهم نیس و من فکر میکنم بازی هردوشون رو ببینه بیشتر بهش کمک میکنه تو شناخت سبک های بازی.
وگرنه یه تنیسور نمیاد بشینه پشت تی وی از برد فلانی هورا بکشه و بگه من خشوحالم که فلانی برد.خب فلانی برد ازش چی یاد گرفتی؟میتونی سعی کنی مثل اون حرکات رو انجام بدی؟
miladroozbeh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی miladroozbeh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: