انداختن بازی راجر توی لانگلن کاری بود که از این فرانسوی ها انتظار می رفت و اصلا هم چیز عجیبی نبود .و خب در مورد دو بازی بعدی صحبت کنیم نیشیکوری و سونگا.نیشی خیلی امسال خوب بوده در این گرند و همین طور که گفتم در یکی از پست های قبلی شرایط زمین انگار برای شرایط فیزیکی نیشی ساخته شده و براش خیلی ایده اله ولی اصلا هم از پیشرفت به سزای اون نباید چشم پوشی کرد چون واقعا فوق العاده بوده. در همه حال حمله می کنه و انگار اومده که حریف رو بکشه و بره بیرون و با تمام جونش بازی میکنه که امیدوارم بدنش کم نیاره و یا مصدوم نشه.از اون طرف سونگا رو داریم که به نظر من بیشتر جو فیلیپ بهش کمک میکنه تا بازی خودش خیلی کار خاصی نمیکنه.تقریبا کاری که همه می کنن در امسال.حمله حمله حمله.و اگر هم یک کم به چالش کشیده بشه می بازه اما اصلا جو شاتخیه رد نباید فراموش کرد که خیلی خیلی مهمه و ممکنه سونگا رو حتی به فینال هم ببره.
بازی بعدی هم که بازی ماری و فرر باشه به نظر من کاملا واضحه که با این بازی اندی برنده بازی خواهد بود فرر تقریبا نمی تونه خیلی تهدید افرین باشه مگر اینکه اندی شروع کنه به دفاع کرد و پسیو بازی کردن. اما ایا برنده ی رافا و نوله به فینال میرسه و قهرمان میشه ؟سولی که به نظر من مطرح کردنش خیلی اشتباهه چون برنده این بازی اگر به اندی بخوره اصلا مشخص نیس که چه اتفاقی خواهد افتاد.اندی به نظر من می تونه نوله رو بزنه و رافا رو که حتما می تونه ببره.در این حالات تنها کسی که هم نسل جوکو مونده در این دراو اندیه و می تونه واقعا تهدید باشه برای نواک.اگر اندی و راجر بازی خودشون رو بکنن از اون طرف فقط ممکنه سختی اندی ردی برنده رافا و نوله باشه و از این طرف هم راجر باید نیشی رو بزنه که خیلی خیلی سخته البته اگر هم سونگا بیاد دیگه باید mental رو تقویت کنه که بازم سخته اما منتظر بودن برای دیدن فینال اندی راجر چیز جالبیه