06-02-2015, 04:39 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال Roland garros 2015
خب تقریبا به پایان گرنداسلم داریم نزدیک میشیم و واقعا انگار همین دیروز ببود که بازی های با چه شور و هیجانی شروع شد.
منتظر فقط ی بازی بودیم اون هم نادال و جوکوویچ بود که خب به اون هم رسیدیم.باید در مردش صحبت بشه و نقد بشه تا جذابیتش بره بالا و چیزی که من احساس می کنم اینه که خیلی زود تر از توقع مردم رافا به نوله خورد و همه هنوز امادگی دیدن همچین بازی زو در یک چهارم ندارن.اما اگر بخوایم در مورد این بازی صحبت کنیم تقریبا میشه گفت غیر قابل پیش بینیه چون اصلا معلوم نیس رافابا چه نقشه ای و با چه استراتژِی بیاد و شاید نوله رو غافلگیر کنه و ممکنه مثلا 2 ست بگیره که تا جوکو به خودش بیاد کار از کار می گذره.اما به طور کلی من خیلی نمیگم که جوکو قطعا رافا رو میزنه و شانسش خیلی بیشتره چون واقعا این طور نیس.خیلی نمیشه نظر داد خب مشخصا به نظر من 50 ممکنه رافا ببره و 50 نوله.و نکته اینجاست که کنترلی که نوله روی بازی خودش داره خیلی بالاست و از اون طرف رافا دیگه دنبال رالی و کنترل در ضربات نیست و فقط و فقط می خواد تموم کنه پوینت رو کاری که اگر انجام نده قطعا و قطعا خواهد باخت.در ضمن این رو هم باید بدونیم که رافا تقریبا به چالش کشیده نشد و حالا باید با رنک 1 مسابقه بده.نوله هم واقعا هم از لحاظ ذهنی و هم بدنی خیلی خوبه و به نظر من الان دوره ی نواکه یعنی در واقعا الان گرند نبره کی ببره هنوز به 10 نرسیده تعداد اسلم هاش پس باید بدونیم که الان دوره نواکه....اگر خودش رو هم سطح راجر و رافا میدونه پس توی این سن باید بهترین بهترین باشه و اگر هم در سطح اونا نباشه پس باید ببازه از رافا یا دیگران.
اما بازی بعدی راجر و استن هست که همهمون می دونیم که اگر استن بازی خودشو بکنه قطعا راجر رو می زنه ولی خیلی از وقت ها نمی تونه یعنی حریفش بهش اجازه نمیده مثلا ست دوم رم امسال یا از ست اول به بعد ویمبی پارسال استن افت کرد چون راجر نگذاشت کار خودش رو بکنه پس اپر امروز راجر با سرو یک و وینر جلوی استن رو بگیره میبره دقیقا مثل بازی مونفیلس و اگر هم نه که قطعا خواهد باخت.ریترن جلوی استن خیلی مهمه و همین طور سرو یک امیدوارم از لحاظ روانی هم بتونه مثل بازی با مونفیس سر حال و تازه باشه تا به بازی مسلط بمونه.

|
|
|