نمایش پست تنها
قدیمی 06-01-2015, 08:46 PM   #87
farshad1990
Member

آواتار farshad1990

پستها: 63
سپاس: 14
در 42 پست 122 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال Roland garros 2015

نقل قول:
نوشته اصلی توسط arman10 نمایش پست ها
با سلام خدمت علاقه مند های ورزش تنیس
من میخواستم تجربه حضور ۳روزم توو مسابقاته رولند گاروس ۲۰۱۵ رو با شما به اشتراک بزارم , نمیدونم باید یه موضوعه جدید باز میکردم یا نه واسه همین اینجا نوشتم .
من بعد تقریبا ۲ سال تلاش تونستم بلیط مسابقات رو واسه ۳ روز گیر بیارم !!! چون من میخواستم حتما این مسابقاتو از نزدیک ببینم.
واقعا فوق العاده بود , و با مسابقاتی که تاحالا رفته بودم فرق داشت !!!
تو پاریس همه جا عکاسا و تبلیغاته رولند گاروس بود و حتی توی برجه ایفل ی توپه بزرگه تنیس آویزون کرده بودن و بیرون هم کورته تنیس.
واقعا یکی از بزرگترین رویدادهای ورزشی دنیاست . کلی بازدید کننده از سرا سره جهان واسه دیدنه رولند گاروس میان و البته ارزششو داره!!
حتی فک کنم کسایی که به تنیس علاقه نداشته باشن خیلی خوششون بیاد دیگه چه برسه به اینکه به تنیس هم علاقه داشته باشی.
برنامه ریزی مسابقات هم خیلی خوب بود خیلی راحت آدم با مترو میتونست تا انجا بره و بدونه معطلی غیره معمول میشود وارد شد و وقتی من جمعیتی رو که داخل بودن میدیدم تعجب میکردم چجوری انقد راحت و زود میشه وارد شد .
تمامه ستاره های تنیس انجا جمع هستن و همه ستاره ها رو میشه یجا دید.من تونستم ۲تا بازی نادال ,۱بازی فدرر , جوکوویچ , واورینکا و خیلی از بازیهای دیگه سینگل و دوبل و تمرین های بازیکنای مختلف از فدرر گرفته تا فرر و ریچارد گاسکه رو از نزدیک ببینم و حتا با گاسکه عکس هم بگیرم
یه چیزه جالب راجبه زه کشی راکته بازیکنها .
انجا یه غرفه بزرگ هم بود که دستگاهای زه کشی بابولات انجا بود و کلی آدم در حال زه کشی .و من میدیدم که مربیها یا بعضیها میومدن راکتارو میگرفتن یا میاوردن واسه زه کشی .یه لیسته قیمتی هم انجا بود من اول فک کردم واسه آدم های معمولی بعد پرسیدم ازمسول انجا اون گفت این سرویس فقط واسه بازیکناس. قیمت ها برای بازیکنایی که تو جدوله اصلی هستن یا مثلاجونیور فرق داشت .من با تعجب پرسیدم که مثلا نادال و فدرر هم پول بدن اون خیلی راحت گفت بله ,منم که کنجکاویم گل کرده بود گفتم بازیکنا راکت هایی رو که واسه زه کشی میارن همه نوه ؟ گفت لزوما نه, ولی برای مثال نادال۶۰ تا راکت واسه این مسابقات داره!!!!!!!من اول فک کردم ۱۶ شنیدم و دوباره پرسیدم که گفت ۶۰ تا !!!
حالا اگه بتونم چنتا عکس هم اپ میکنم.
اگه سوالی داشتین بپرسین
سلام دوست عزیز
اگر امکانش هست عکسی که با گسکه گرفتی رو آپ کن ببینیم
farshad1990 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی farshad1990 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: