نمایش پست تنها
قدیمی 06-01-2015, 03:09 PM   #79
arman10
Member

پستها: 43
سپاس: 28
در 33 پست 238 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: federer, gonzalez, roddick, verdasco, querrey, bahrami
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال Roland garros 2015

در جوابه دوسته قبلی , غرفه های خرید رولند گاروس انجا بود و و فقط ۱ adidas و babolat بودن که چیزه زیادی نداشتن البته چندین غرفه lacoste هم بود اما فروشگاهای رولند گاروس زیاد بودن و چیزای مختلفی مثه تیشرت و حوله اینا داشتن.برای مثال خاکه رولند گاروسو تو یه شیشیه کوچیک ریخته بودن و ۲۰ یورو فروخته میشد . رستوران و فست فود هم بود که قیمتش بالا بود مثلا بستنی کیم ۵ یورو .
البته خیلی ها غذا و آب با خودشون میاوردن .
در مورده تمرین هم معمولا بازیکنا در روز مسابقه میان و و توپ میزنن من گاسکه و فرر رو دیدم و معمولا روزی هم که بازی ندارن همینطوره .من تمرینه فدررو ۲ بار دیدم که البته کلی آدم واسه تمرینش میان.معمولا کورت های غیره اصلی یا همون outside court وقتی بازیکن ها واسه مسابقه یا تمرین میامدن باید از همون محلی که مردم هستن رد میشدن واسه همین وقتی دارین انجا قدم میزنید بعضی اوقات میبینید بازیکنا با ساکه تنیس از کنارتون رد میشن اما تمرینهای فدرر کلی آدم جم میشه واسه همین من دیدم هر ۲تا تمرینش تو ی کورتی بود که یه دره دیگه داشت .حتی یبار دیدم کلی آدم و بچه ها جم شده بودن ازش عکس و امضا بگیران اما اون از ون دره دیگه رفت فک میکنم تنیسور های خیلی معروفو تو تورنومنت های کوچیک بهتر و راحتتر بشه دید.
تهیه بلیط هم که اصلان کار راحتی نیست.معمولا ی تاریخ و ساعته خاصی هست که امسال مارس بود که افراده معمولی میتونن انلاین بلیط بخرن .چون اول یه تاریخی هاست واسه پرسیدنت تنیس فرانسه و بعد واسه عضوهای تنیس فرانسه و بعد اون تاریخ که واسه مردمه .البته فک میکنم بلیط های vip رو راحت تر میشه خرید که البته خیلی گرون هستن .سایت های مختلفی هم میفروشن که قیمتش خالی بالاس و معمولا هم میگن که اونا رسمی نیستن .برای مثال میبینی رانده اول سنتر کورت کتگوری ۳ رو ۲۵۰ ۳۰۰ یورو میفروشن !!
من همون روز و همون ساعت وارده سایت شدم واسه خریده بلیط که دیدم زده ۵۰۰۰۰نفر قبل شما تو صف هستن واسه خرید و تقریبا ۴ ساعت صبر کردم تا بتونم وارد بشم باید هم سریع باید بلیط بخری چون بعده چند دقیقه میای بیرون اتوماتیک .ی سری قوانین هم داره که از ی تعداد بیشتر بلیط نمیشه خریدو اینا .چون انقد متقاضی داره سعی میکنن یجوری بلیط رو سهمیه بندی یا تقسیم کنن.
من ۳تا بلیطه center court داشتم ۲تا philippe chatrier کتگوری ۳ و ۱ بلیطه suzanne lenglen کتگوری ۱.البته انجا هم میشد بلیط ساله دیگه رو هم خرید اما ی سری پکیجه vip بود یا اینکه اگه میخواستی بلیته معمولی باید بلیته مسترز پاریس رو میخریدی تا بتونی اون بلیط های معمولی رو هم بخری .
هزینه اقامت هم بستگی به خوده آدم داره که چه هتلی و چجوری باشه یا خرید بکنه یا نه.هتل های نزدیک که معمولا زود پر میشه و البته جای دیگه هم آدم اقامت داشته باشه میتونه با مترو بره راحت.
تا حالا گراند اسلمه دیگه ای نبودم که بتونم با گراند اسلم های دیگه مقایسه کنم اما خیلی ها که میگفتن یکی از بهتریناس و واقعا فوق العاده بود .یه تجربه رویایی واسه طرفدارای تنیس.
درضمن این عکس هم به نظرم جالب اومد که با وجوده اینکه سطله اشغال پر شده اما تماشاچیها ساکهای خریدشونو انجا گذاشتن که کسی اشغالشو رو زمین نریزه .
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg IMG_3869.JPG (91.6 کیلو بایت, 133 نمایش)
arman10 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
38 کاربر زیر از شما کاربر گرامی arman10 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: