نمایش پست تنها
قدیمی 06-01-2015, 10:22 AM   #69
Mahdi Naji
Senior Member

آواتار Mahdi Naji

پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال Roland garros 2015

بازی به امروز کشید و من واقعا ناراحت نشدم چون اصلا شرایط برای راجر خوب نبود.البته اصلا هم دلیل نمی شد که ست دوم رو بده ولی خب ورزشگاه اصلا جو درستی نداشت برای تمرکز روی بازی.اما نکاتی که دیروز از بازی بازیکن ها متوجه می شدیم رو بگم
مونفیلس واقعا اون مونفیسی نبود که فکر می کردم.پسیو نبود ولی در همین حال مونفیس یو اس اپن هم که اصلا نبود.یعنی اگر راجر امروز شروع کنه به حمله کردن.راحت توی دو ست می تونه بزنه گال رو چون به نظر من تماشگر ها مثل ست اول دیروز توی ست اول امروز هم انقدر شور و هیجان ندارن و تازه تا بازیکن عقب می افته شروع به جیغ زدن می کنن.پس اگر توی بازی 2 از 3 امروز ست اول رو راجر بگیره و توی ست دوم هم تمرکز روی روی سرو های یک بیشتر کنه احتمالا 3 1 میبره.نکته بعدی در مورد راجر سرویس های ad court بود...واقعا نمی دونم چرا توی ad court بد سرویس می زد که البته شاید به دلیل بادی بود که می اومد وای همین ضعف توی پوینت های مهم مثلا 40 30 واقعا اذیتش کرد.از اون طرف گایل اگر خوب سرویس بزنه تقریبا مهار نشدنیه و کار راجر خیلی سخت می شه ولی من کاملا خستگی رو توی بازی گایل می بینم و دفاع کردن راجر احمقانه ترین کاری هست که می تونه با این آب و هوا جلوی مونفیس انجام بده.در همین حال هم اصلا نباید حق این رو به مونفیس بده که به بازی برگرده....love game هایی که مونفیس از سرو خودش می گیره نباید انجام بشه.. و تا حد ممکن باید وینر بخوره یا با هوشش یک کاری کنه که unforced e بده تا روحیه اش خراب بشه وگرنه یهو بریک می که و کار از کار می گذره.
دربازه ی مونفیس باید اینو بدونین که هر چه قدر هم خسته باشه اصلا توی بازی خودش این خستگی رو نمایان نمی کنه ولی کاملا توی بکهند هاش مشخص بود که نمی تونه کنترل کنه توپ رو و همین طور در خیلی از گیم های آخر ست دوم اگر شرایط آب و هوایی بهتر بود شاید راجر حتی می تونست خیلی قوی تر توی رالی ها باشه....امیدوارم راجر بودنه داره چی کار میکنه امروز و حواسش فقط روی بازی خودش باشه نه طرفداران و اون یارو کوتوله لیدرشون.اگر بازی خودشو بکنه مثل 3 بار قبل باز هم امسال مونفیس رو میزنه.

اما اون دوستی که گفتن برای بازی ها اونجان می خواستم ببینم جو off court چه جوریه غرفه ها کلا در چه سبکی اند و اصلا چه نوع غرفه هایی هسن.بعدش هم اینکه بازیکن ها که برای تمرین میرن چه جوری و برای چند ساعت مثلا تمرین می کنن یعنی مثلا گرم کردن و بازی کردن یا .....چون یک بار که آزارنکا برای تمرین اومده بود انقدر گرم کرد و کششی انجام داد که همه خسته شدند پاشدن رفتن.....می خواستم ببینم بازیکن های بزرگ مثل راجر و رافا چه جوری تمرین می کنن.
به امید این که شاهد برد راجر باشیم
Mahdi Naji آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: