نمایش پست تنها
قدیمی 05-31-2015, 12:38 PM   #58
rezapor
Senior Member

پستها: 254
سپاس: 1,870
در 225 پست 1,233 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر- نواك جوكويچ -رافائل نادال دلپترو -اندي ماري -آندره آغاسي-ماريا شارپوا -كرولاين وزنوياكي-
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال Roland garros 2015

سلام دوست عزیز وجدانا این واژه حضرت آقا چیه هی بکارمیبری نمیدونم قصدت مسخره کردنه یا بزرگ نشوندادن اسطوره که اگر جسارتا قصدت مسخره کردنه اسطوره تنیس هست که واقعا برات متاسفم چون فقط خودت رو داری ..... میکنی واگر قصدت بزرگ نشون دادن اسطوره هست که قهرمانی ها و گرندها و رکوردهای دست نیافتنی اسطوره خودش گواه براین مسئله هست و نیازی بر بزرگ نشون دادن این ورزشکارحرفه ای نیست . پس استدعا دارم دراین سایت از استعاره های نامربوط جدا خودداری فرمایید. همین که این سایت رو ما بدون فیلتر شکن واردش میشیم برامون دنیاییه .پس به عنوان یک برادر کوچکتر از شما دوست عزیز استدعا و خواهش دارم از اینگونه استعاره ها که باعث بی احترامی به بزرگان مملکت میشود جدا خودداری کنید .فقط این رو درنظربگیرید که باز کردن این سایت به وسیله فیلترشکن چطور باعث کم شدن علاقمندان به تنیس جهت مشاهده اخبار این رشته ورزشی میشود. من به جد میگویم تنها سایت فارسی مرتبط با تنیس که حتی کوچکترین مسابقات را هم پوشش میدهد همین سایت تنیس تاکرز هست وبس. بازهم اگر بی احترامی کردم پوزش میخوام .
دوستدارشما رضا
rezapor آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezapor به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: