نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
تا اونجا که من اطلاع دارم فیفا را با ITF میشه مقایسه کرد نه با ATP. بله در فوتبال که من خیلی شنیدم این "درخواست" مطرح شده ولی عملی شدن یه بحث دیگست. و همه اینها برای کمشدن حساسیتهاست و از نظر من ایرادای نداره. مگه داور جایگزین قراره بیاد ناداوری کنه و به نفع شخص خاصی قضاوت کنه؟ اصلا چرا شما اصل را بر معصوم بودن کارلوس گذاشتید؟ احتمال اینکه خصومت شخصی وجود داشته باشه هم کم نیست.
ببینید به هر حال نمیشه کتمان کرد که ستارههای تنیس هستند که باعث محبوبیت فوقالعاده این رشته ورزشی شدند. همه شاهد بودیم که در فینال بدون ستاره یواساپن پارسال، استادیوم ظرفیتاش تکمیل نشد.
اینطور که پیش میره بعد از این نسل طلایی تنیس وضع خیلی خراب میشه البته نمیخوام سعی کنم کار اشتباه نادال را توجیه کنم، به عنوان یک هوادار رافا همیشه نسبت به خیلی از رفتارهای اشتباهش معترض بودم ولی باید قبول کنیم که نادال هر کسی نیست. برای بقیه ستارهها هم در بعضی از موارد استثنا قائل میشن و هر چند این مسئله اصولی به نظر نمیرسه ولی اتفاقی هست که عملا میوفته. خیلی از خطاهای ابرقهرمانهای تنیس مثل ماریا شاراپووا، جوکوویچ و فدرر هم با دیده اغماض نگریسته میشه ولی چرا به اونها اینقدر اعتراض نمیشه؟
میدونستید قبلا هم کسانی مثل سدریک پیولین بودن که این درخواست را داشتن؟
در مجموع من شخصا حاضرم به این ستارهها امتیاز بدن ولی یه چند سال دیگه برامون بازی کنن چون به شدت به آینده تنیس بدبین هستم.
|
حق با شماست بنده هم در مورد ITF گفتم و به نظر می رسه داوران هم زیر نظر ITF هستند نه ATP
در مورد آینده تنیس با شما موافقم ، همینطور مخالف دادن امتیاز به اونها نیستم اما امتیاز نه به این صورت. حتی میتونستند خیلی وقت قبل بدون گفتنش کمتر کارلوس رو بندازن بهش.
کارلوس هم معصوم نیست اما صحبت بازیکنا هم باید با سند و مدرک باشه نه برداشت شخصی. البته اصلا در این حد ریز شدن روی این موضوع مناسب نیست و نکته اینمه که همه اشتباه بودن خواسته نادال اونم توی همچین شرایطی رو قبول داریم.
بنده هم توی این مدت عضویت فکر می کنم همه بدونن که هیتر هیچ کس نیستم. وقتی کسی کار اشتباهی انجام میده باید گفت. در ضمن به نظرم منظور دوستمون فرید این نبود که اگه این کارو کنن رافا و جوکو تایتل نمیگیرند. از جنبه دیگه موضوع گفتند.