نمایش پست تنها
قدیمی 05-30-2015, 12:16 PM   #46
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال Roland garros 2015

نقل قول:
نوشته اصلی توسط aretobe7 نمایش پست ها
در مورد اتحادیه صنفی خب فیفا هم چنین شرایطی رو داره تمام فدراسیون های بین المللی به همین روشی که ITF اداره میشه اداره میشن. اما تا حالا دیدید که تیمی توی فوتبال بگه من نمیخوام فلانی داور باشه؟ همه از داوری اطهار نارضایتی می کنند. و یا توی یه نامه مشکلات و سوابقشون با یه داور رو به فیفا و کمیته داوری اعلام می کنن. موضوع اینه که اصلا قدرت داشتن و نداشتن مطرح نیست موضوع روح یه ورزشه. نادال با این حرفش داره می گه که اگه برناردز داور باشه نمیتونه بازی خوبی بکنه ولی اگه پاسکال ماریا مثلا باشه میتونه. این درحالیه که توی روح ورزش داور نباید تاثیری در نتیجه داشته باشه و صرفا مجری قانون باشه. اگه توی نتیجه تاثیر داشت و مجری درست قانون نبود باید بگیم کارش نادرسته و نسبت به داوری اعتراض کنیم نه اینکه بگیم فلان داور رو نمیخوایم.

به نظر من منشا تمام این مشکلات همون عدم ضمانت اجرای بعضی از قوانین ریز تنیس در مسابقه است. به طوری که بازیکنا خودشون محق می دونن که به راحتی اونهارو زیر پا بذارن و اگر هم کسی بابت تذکری میده یا اون رو اعمال می کنه حمل بر مشکل شخصی می بینن. البته هم زبون بودن کارلوس و رافا هم بی تاثیر نیست چون خیلی راحت می تونن با هم بحث کنن.
تا اونجا که من اطلاع دارم فیفا را با ITF میشه مقایسه کرد نه با ATP. بله در فوتبال که من خیلی شنیدم این "درخواست" مطرح شده ولی عملی شدن یه بحث دیگست. و همه این‌ها برای کم‌شدن حساسیت‌هاست و از نظر من ایرادای نداره. مگه داور جایگزین قراره بیاد ناداوری کنه و به نفع شخص خاصی قضاوت کنه؟ اصلا چرا شما اصل را بر معصوم بودن کارلوس گذاشتید؟ احتمال این‌که خصومت شخصی وجود داشته باشه هم کم نیست.

ببینید به هر حال نمیشه کتمان کرد که ستاره‌های تنیس هستند که باعث محبوبیت فوق‌العاده این رشته ورزشی شدند. همه شاهد بودیم که در فینال بدون ستاره یواس‌اپن پارسال، استادیوم ظرفیت‌اش تکمیل نشد.
اینطور که پیش میره بعد از این نسل طلایی تنیس وضع خیلی خراب میشه البته نمیخوام سعی کنم کار اشتباه نادال را توجیه کنم، به عنوان یک هوادار رافا همیشه نسبت به خیلی از رفتارهای اشتباهش معترض بودم ولی باید قبول کنیم که نادال هر کسی نیست. برای بقیه ستاره‌ها هم در بعضی از موارد استثنا قائل میشن و هر چند این مسئله اصولی به نظر نمیرسه ولی اتفاقی هست که عملا میوفته. خیلی از خطاهای ابرقهرمان‌های تنیس مثل ماریا شاراپووا، جوکوویچ و فدرر هم با دیده اغماض نگریسته میشه ولی چرا به اون‌ها اینقدر اعتراض نمیشه؟
میدو‌نستید قبلا هم کسانی مثل سدریک پیولین بودن که این درخواست را داشتن؟

در مجموع من شخصا حاضرم به این ستاره‌ها امتیاز بدن ولی یه چند سال دیگه برامون بازی کنن چون به شدت به آینده تنیس بدبین هستم.

ویرایش توسط Mohammad : 05-30-2015 در ساعت 12:24 PM
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: