درود به همه ی عزیزان و دوستداران تنیس. خوشحالم که تو جمع هواداران تنیس هستم، مدتها بود دنبال یه انجمن برای گفتگو درباره تنیس بودم اما آشنا نبودم با اینجا و افسوس که دیر اینجا رو پیدا کردم. بنده هوادار تنیسم و برای تمام بزرگان این رشته از فدرر و نادال و سمپراس و آغاسی گرفته تا مک انرو و لندل و بورگ و کانرز و ... احترام قائلم، اما به طور خاص هوادار جوکوویچم.
درباره رولند گاروس امسال هم که مشخصه شانس روی کاغذ با جوکوویچه اما من میگم اگه نادال با ویلچر هم بیاد تو رولند گاروس بازم شانس اول قهرمانیه و نمیشه به این راحتی شکستش داد. رولند گاروس امسال برای جوکو فوق العاده مهمه، جوکو الان 28 سالش شده و شاید 2 3 سال بیشتر زمان نداشته باشه برای فتح عناوین به خصوص گرند اسلم ها، امسال یا میتونه نقطه عطف بزرگی برای جوکو باشه و اونو به سمت کسب 2 3 قهرمانی متوالی رولند گاروس سوق بده یا اینکه امپراتوری نادال توی رولند گاروس رو تا زمان خداحافظیش تضمین کنه، چون فکر میکنم اگه این جوکو با این آمادگی و اعتماد بنفس و پختگی نتونه این نادالی که توی تمام تورنومنتای کلی امسال حذف شد رو شکست بده دیگه هیچوقت و هیچکسی نمیتونه این کارو انجام بده! بزرگترین سایتای شرط بندی هم شانس قهرمانی جوکوویچ رو بین 2.5 تا 3 برابر نادال میدونن.
تو بازی قبلی هم یه مصدومیت و مشکل کوچیک برای جوکو پیش اومد اما خودش اعلام کرد موضوع خاصی نیست و نگرانی هوادارانش رو برطرف کرد
درباره بازیهای دیروز هم بگم فدرر با اینکه 3-0 برد اما به نظر من خیلی بازی خوب و قابل قبولی از خودش ارائه نداد، حریفش توی ریترنها فاجعه بود و ضرباتش تو در و دیوار بود. بازی کوئواس-مونفیلسم فوق العاده زیبا بود و همونطور که پیشبینی میکردم 5 سته شد و در نهایت مونفیلس برد، فدرر-مونفیلس مطمئنا از زیبا ترین بازیهای امسال میشه، تقابل مهارت و تجربه با انگیزه و توان بدنی بالا. هر چند مونفیلس 14 ست بازی کرده تو سه دور قبل اما فکر نمیکنم این موضوع خیلی روی توان بدنیش تاثیر بذاره چون فرصت خوبی برای استراحت دارن تنیسور ها و تازه 3 دور گذشته.
شاراپووا هم نمایش خیلی خوبی از خودش ارائه داد، استوزر تنیسور دست و پا بسته ای نبود و خوب بازی میکرد، اما شاراپووا تقریبا بی نقص بازی کرد. هر چند هوادار شاراپووا نیستم اصلا

سمت بالا هم که سرنا قرعه سختی بهش خورده تو دور چهارم، اگه آزارنکا رو شکست بده میتونیم شاهد یه فینال فوق العاده باشیم، هر چند کویتووا هم اون سمت هست، ولی فکر نکنم اینجا بتونه مشکل ساز بشه برای سرنا