موضوع
:
بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2015
نمایش پست تنها
01-30-2015, 04:07 PM
#
229
Just Nole
Banned Users
پستها: 134
سپاس: 242
در 114 پست 334 بار سپاسگزاری شده
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2015
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
YOSEF
جناب
Just Nole
شما دست از دشمنی با راجر وراجریون برنمیداری حتی داد طرفدارهای نواکو در آوردی از این گونه رفتار برداشتهای زیادی میشه حتی راجرورافا ونواک خیلی محترمانه از هم یاد میکنن وتا اونجا که من میدونم حتی راجرورافا هر وقتی افت میکردن یا باختهایی سنگین درکل تورنمنت داشتن از هم حمایت میکردن (دوست عزیز راجر هنوز تموم نشد وخواهیم دید که هم گرندوهم مسترز میبره وهمینجور رافا وسرآخر این سه از2004 به اینور مشتاقان تنیس
را
در دنیاسوپرایز کردن وتا الان هیچ رقابتی درتنیس مثل رقابت اونها جذاب نبود (درمورد راجر یکه تازی اون تو صحنه تنیس برکسی پوشیده نیست وجالب تر اینکه بعنوان دومین شخصیت قابل اعتماد دنیا انتخاب میشه بعد از نلسون ماندلا مرحوم)وبعدازراجر. رافای دوست داشتنی که احتمال زدن رکورد تاریخی راجر رو داره (البته بنده حس میکنم نزدیکش میشه ولی نمی تونه اما نواک با این شرایط میتونه خودشو درکنار این دو سوپراستار تنیس قراربده (خواهشا مثل قهرمانهای این رشته از طعنه وجوسازی وغیره دست برداریم وازاین فضا لذت ببریم بجای فحشو کل کل بیمورد .....صدالبته منظورم فقط شما نیستید به خودم وبقیه کاربرهای عزیز توصیه دوستانه میکنم درکنارهم با احترام بیشتری باشیم جسارتمو ببخشید بامید رقابتهای زیباتر درطول فصل
نظرتون محترمه و 80 درصدش موردقبول
قبول دارم بحث به کل کل و کرکری کشیده اما برخوردها در حد کنش و واکنش بوده
فحاشی و هتاکی هم کار آدم ضعیف و بی شخصیته
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Just Nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
davidbeckham
,
delpotro
,
king of spin
,
YOSEF
Just Nole