نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedfxfx
جاست نوله عزیز!!!
دوست خوبم
میشه انقدر با همه بحث های بی فایده نکنی؟
هم اعصاب خودتو خورد میکنی هم صفحه ها رو شلوغ میکنی 
be calm my friend
|
سعید2 اف ایکس عزیز!!
دوست خوبم
پیشنهاد خوبیه این پیروزی شیرین را به شما و تمامی دوستداران نواک تبریک میگم
راستی چقدر خوبه که شما همزمان طرفدار نواک نادال و فدرر هستید چون همیشه در هرصورت خوشحالید!
تصمیم ماری برای کار با مورسمو درست بود
شنبه, 31 خرداد 1393 13:11
ماتس ویلاندر - من از این که اندی ماری، امیلی مورسمو را به عنوان مربی انتخاب کرده شگفتزده شدم اما شوکه نشدم. همین که ماری تصمیم گرفته یک مربی زن را برای خودش انتخاب کند نشان میدهد او مثل بقیه بازیکنان نیست.
او همیشه میخواهد اول خودش را شکست دهد و بعد بقیه را. به نظر من کارش خیلی بزرگ بود. خیلی جالب. اندی متفاوت است. به عنوان یک بازیکن با بقیه فرق دارد. حتی در تفکرات هم با بقیه فرق دارد. ذاتش هم با بقیه فرق دارد.
شخصا فکر نمیکنم او اصلا به مربی نیاز داشته باشد. واقعا فکر نمیکنم. به نظر من او به اندازه کافی از (ایوان) لندل آمخته. لندل یک نابغه در تنیس است و اندی بعد از کار کردن با او میتواند بدون مربی هم کارش را پیش ببرد. اما شاید او به کسی احتیاج داشته باشد که به او انگیزه بدهد. کسی که هوایش را داشته باشد و شاید هم کسی که آنقدر صادق باشد که واقعا ایراداتش را به او بگوید. او دنبال کسی میگشته که اگر ایراداتش را به او بگوید به آن گوش کند و آنها را باور کند. امیلی مورسمو را که یک قهرمان و مبارز است انتخاب کرده. رک و بیپرده.
امیلی میداند چه فشارهایی روی یک بازیکن تنیس است. چه در خانه و چه بیرون از آن. حالا اندی در ویمبلدون فشار زیادی را باید تحمل کند و مورسمو میداند آن را چطور برایش به تعادل برساند. مربی او یک سلبریتی است. در خانه خودش (اوپن فرانسه) قهرمان گرنداسلم شده. اگر مربیتان یک گرنداسلم در خانه نداشته باشد نمیتوانید به خودتان بقبولانید که او میتواند کمکتان کند. امیلی میفهمد اندی چه روزهایی را در ویمبلدون خواهد گذراند. برای همین خیلی کمکش میکند.
قبلا در زندگی حرفهای اندی یک زن بوده. او مادرش است. کسی که همیشه پشتش است و حمایتش میکند. اندی جوابش را هم گرفته. با حضور مادرش به موفقیتهای کمی نرسیده. حالا ورود یک زن دیگر به زندگی حرفهایش میتواند بیشتر کمکش کند و من فکر میکنم امیلی از نظر ذهنی فوقالعاده قوی است و میتواند همه فشارها را از روی اندی بردارد. شاید کمی طول بکشد این زوج به موفقیت برسند اما من به آن خوشبینم.

تجربه امیلی را نباید دست کم گرفت. او یک بازیکن واقعی بود. یک بازیکن بافکر. او خیلی شبیه پسرها بازی میکرد. خوب دفاع میکرد و خیلی سریع پشت تور سبز میشد. مثل بقیه زنها بازی نمیکرد چون بیشتر از فکرش استفاده میکرد. این دقیقا همان چیزی است که اندی به آن نیاز دارد. اندی کسی را نمیخواهد که به او بگوید «تو میتوانی». او یک بار توانسته. این بار کسی را میخواهد که سرش داد بکشد و بگوید «خوب این کاری است که باید انجام بدهی. به نظر کاری که لندل برای اندی انجام داد خیلی باارزش بود. و البته شاید لندل دیگر از این به بعد برای اندی مفید نبود. نمیشود یک نفر مدام یک کار را بکند. تغییر همیشه نیاز است. حالا او یک تغییر به زندگی حرفهایش داده و این خیلی بزرگ است.