نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam
خب اگه امروز نواک هم بتونه خودش رو به نیمه نهایی برسونه، اون بازی ای که من از ابتدای تورنمنت منتظرش بودم رو شاهد خواهیم بود. با اینکه استن واورینکا توی راندهای قبلی کمتر از حد انتظار ظاهر شده بود اما امروز با بازی خیلی خوبش ثابت کرد که می تونه چالش خیلی جدی ای برای نواک باشه و به احتمال زیاد بازی نواک و استن بازی خیلی دیدنی ای خوهد بود.
امروز ضربه های عمیق و قدرتی استن در کنار والی های خیلی خوبش تونست پیروزی در سه ست رو واسه ی اون به ارمغان بیاره. نیشیکوری هم با اینکه در ست اول تا اواخر ست دوم عملکرد ضعیفی داشت اما از اواخر ست دوم تا آخر بازی به همون نیشیکوری اوپن آمریکا تبدیل شد و حتی اول ست سوم دو هیچ هم جلو افتاد و توی تایبرک هم تونست از 5-1 به 6-6 برسه اما اشتباهش توی امتیاز سیزدهم باعث شد که استن جلو بیافته و بعد هم با اقتدار امتیاز بعدی رو از آن خودش کنه.
در قسمت بانوان هم به احتمال زیاد شاهد فینال سرنا و ماشا باشیم، اما هنوز برای همچین پیش بینی ای خیلی زوده.
|
بازگشت نیشی در ست سوم خصوصا تایبرک عالی بود البته از 6-1به 6-6 برگشت
و میتونست سرنوشت بازی عوض شه اگر اون دراپ شات یک اینچ بالاتر افتاده بود!
در قسمت خانمها جالبه یک سمت تمام آمریکاییه یک سمت تمام روسی
این کیز که نوزده سالشه به غیر از برد بزرگ امروزش مقابل ونوس توانسته بود در دور دوم یا سوم کویتوای پرقدرت و دارنده ویمبلدون 2011 و 2014 را در دو ست شکست بده اما من
فینال ماریا و سره نا را آرزو میکنم
به امید قهرمانی نواک و ماریا