نمایش پست تنها
قدیمی 01-25-2015, 11:57 PM   #146
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2015

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fakhruddin نمایش پست ها
سلام

راستش من موندم واسه چی دوستان بهم دیگه بی احترامی میکنن و اینگونه از خجالت هم در میان
یعنی ما تو زمونه ای هستیم که یک بحث و یک گفتگوی عادی هم به راحتی به کلمات بی ادبانه منتهی میشه.

امیدوارم دوستان بیشتر رعایت کنن! تا فضای سایت غم انگیز و ماتم زده نشه !
---------------------------------------------------------------
خب فردا هم بازیهای قشنگی در راهه.
نواک فردا در حالی به مصاف مولر لوگزامبورگی میره که اولین باره با این تنیسور بیگ سرو روبرو میشه.
نواک به کارلویچ در دوحه باخت و میدونه بیگ سرو ها , ست رو به تایبرک بکشونن دردسر میشن براش.
نواک در تایبرک ست اول روبروی ورداسکو هم 5-3 عقب بود که با دابل فالت عجیب ورداسکو به روند خوب خودش برگشت هر چند که برک پوینت های خوبی در همان ست نخست از دست داده بود !
حریف بعدی نواک هم هر کی باشه باز یه بیگ سروه . و اگر کوارتر رو به سلامت بگذره سمی فاینال یا با اسپانیایی ها بازی داره که راه هموارتری هست یا واوارینکا یا نیشیکوری که خیلی سخته و اونوقت پیروز بشه تازه میرسه فینال !
به نظر من با این مسیر نواک جوکویچ قهرمان بشه معجزه کرده
خب باید ببینیم چه اتفاقاتی در راهه
درود به شما دوست عزیز
نمیخوام شعار بدم ولی این تایپیک تو یه اسکیل کوچیکتر نشون میده که ما ها چقدر آدمای بی ظرفیتی تشریف داریم و این سیاستمدارا شناخت خوبی از جامعه دارند به همین دلایل آرزوی داشتن آزادی بیانو به گور می بریم
.
..............................
به نظر من امسال استن دوباره شانس اول قهرمانیه . از بین سه تا بیگ که موندند اندی ماری شانس صعود به فینالش از دوتای دیگه بیشتره .
بین بیگ 4 نادال از همه بیشتر با بیگ سرو ها مشکل داره چون بخاطر سرویس ضعیفش زمان خیلی زیادیو صرف هولد کردن سرویس گیماش میکنه (در مقایسه با حریفان بیگ سرو). بخاطر همین موضوع همیشه فشار بازی رو دوشش هست . کمترین مشکلو هم فدرر داره چون هم پا به پای اونها سرویس میزنه و هم بخاطر سبک خاص ریترنش (بلاک کردن) شانس خوبی برای بریک کردن داره . البته در کل بیگ سرو ها در مقابل بیگ 4 معمولاً فقط میتونند کمی بیشتر اذیت کنند نه اینکه برنده بازی بشند در واقع به نظر من در حالت کلی برای برنده شدن در مقابل بیگ 4 به خیلی چیزهای دیگه هم نیاز هست .
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: