نمایش پست تنها
قدیمی 12-01-2014, 08:54 PM   #209
swiss express
Senior Member

آواتار swiss express

پستها: 161
سپاس: 453
در 163 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
پیش فرض پاسخ : گفت و گو پیرامون دور پایانی مسابقات تنیس دیویس کاپ 2014 در گروه جهانی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
زمانی که این پستو گذاشتی من توی فروم نبودم و الان این پستتو دیدم. اولا که گرایش مذهبی خودتو تعمیم به همه نده و از طرف خودت صحبت کن، این دفعه دومیه که به عقیده من توهین میکنی، تو همین فروم خیلیا مثل بنده هستن. ثانیا اون زمانی که با هم بحثمون شد محمود با لابی گری و پارتی بازی اون چند تا پستی که از رکیک ترین الفاظ در مورد من استفاده کردیو حذف کرد و نذاشت مدیران سایت ببینن و بعدشم ایشون تو چت باکس به من توهین کرد که من جواب ندادم. امضای من مساوی با تمام زندگی منه؛ حاصل مطالعه چندین و چند ساله و در نهایت نتیجه گیری نهاییم بوده و به تو اصلا مربوط نمیشه که چیه؛ تو اگه راست میگفتی میومدی تو همون تاپیک مربوطه این پستتو میذاشتی. قبلا گفتم و الانم میگم شماها چند نفری هستین که از مسخره کردن و به سخره گرفتن دیگران لذت میبرین و بارها مصداقش توسط بنده به ویژه در چت باکس دیده شده. اگر شخصی از اعضای هیئت نظارت و یا یکی از مدیران، امضای بنده رو توهین آمیز قلمداد کرد و خواستار حذفش شد بنده قبول خواهم کرد. تا روز آخر زندگیم پای عقایدم خواهم موند، امیدوارم که ملتفت شده باشی.
پیمان شمس

الکی ننه من غریبم بازی در نیار و خودتو به موش مردگی نزن.بعد 2 سال اومدی جواب میدی که چی؟ اونم بعد از قهرمانی سوییس و موفقیت فدرر؟ واقعا هدفت ازین کارا چیه؟تو تو سایت نیستی؟؟؟ ما که هر دفعه اومدیم اینجا تو چسبیده بودی به این سایت

خیلی زود یادت رفته چه حرف های زدی اون موقع...الفاظ رکیک رو تو استفاده کردی و نه من.امضاتو عوض کردی واقعا خجالت نمی کشی دروغ میگی؟؟ اونم به این بزرگی؟تو تو امضات ننوشته بودی نه خدایی وجود داره و...؟؟؟ که اون موقع مانی هم گفت حق با منه.

تو اگه سواد داشتی نمیومدی اون امضای مضحکت رو بزاری اینجا که صرفا یه فروم ورزشیه. اینم جدیدا مد شده هر کی که تا دو کتاب میخونه جو گیر میشه می خواد عقایدش رو به بقیه تحمیل کنه.عقایدت رو نگه دار واسه خودت.بازم میگم اینجا فروم ورزشیه و کارت خلاف قوانین سایت. برو یه جا دیگه این داستانارو واسه خودت درست کن.

محمود واقعا راست می گفت از من انتظار نداشت با امثال تو بحث کنم...

ویرایش توسط swiss express : 12-01-2014 در ساعت 09:16 PM
swiss express آنلاین نیست.  
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی swiss express به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: