11-22-2014, 11:14 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : گفت و گو پیرامون دور پایانی مسابقات تنیس دیویس کاپ 2014 در گروه جهانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii
درسته،قبول دارم. طبق گفته خودش احساس درد نداشته .
فدرر اونقدر به نظر من بد بود که باورم نمیشد تو حالت عادی باشه .
زیاد پیش اومده که فدرر با تحمل درد بازی کنه اگه چند نمونه از اون بازیهارو نگاه کنی متوجه میشی شاید تو بیشتر اون بازیها عملکردش اگر نگیم بهتر ، ولی بدتر از بازی دیشبش نبوده .
به قول معروف فدرر بخاطر ترس از افتادن از لبه بام اونقدر عقب عقب رفته که از اونور بام افتاده.
|
بله ، درسته .
فدرر بازی های زیادی بوده که علی رغم مصدومیت بازی رو کنترل کرده ، یکی دو نمونه از این سال های آخر که یادمه یکی ویمبی 2012 بود که کلا نابود بود ولی قهرمان شد ، ایندین ولز 2012 هم با سرما خوردگی افتضاحی اومد ، در حدی که میخواست مصاحبه کنه نمیتونست جلوی آب بینیشو بگیر خلاصه با همون سرما خوردگی اونجا هم قهرمان شد .
ولی یه بحثی که هست اینه که فدرر توی بعضی زمین ها یه دست و یه پاشم ببندی بازم نمیشه به این سادگیا باش بازی کرد . نمونش همین O2 آرنا لندن یا مثلا مسترز سینسی .
مشکل اینه که این زمینی که فرانسویا درست کردن بسیار شرایطش واسه بازی فدرر نامناسبه ، درسته نسبتا سریع به نظر میرسه ولی بازم خاک خاکه ! ، حالا مصدوم هم بوده ، تمرین هم نکرده ، از مصدومیت دوباره هم میترسه ، دیگه همه اینا دست به دست هم داد و این شد وضعیت .
اگه استن و راجـر بیان من به تیم دابل خیلی امید دارم ، واقعا میتونن ببرن ، در روز اخر هم به نظرم شانس استن واسه بردن مونفیلس زیاده . فدرر هم باید ببینیم وضعیتش چی میشه .
|
|
|