نمایش پست تنها
قدیمی 11-22-2014, 12:50 AM   #70
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : گفت و گو پیرامون دور پایانی مسابقات تنیس دیویس کاپ 2014 در گروه جهانی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها
اونموقع که اینو نوشتم مصاحبه فدررو نخونده بودم اتفاقاً خیلی برام عجیب بود چون مصدومیت کمر فدرر اول از همه رو سرویسش تاثیر میزاره ولی امروز بد سرویس نزد .
فدرر اونفدر امروز کند بود که من باورم نمیشد مصدوم نباشه .
در ضمن فدرر نگفت که هیچ مصدومیتی نداشتم .
فدرر به قول خودش اونقدر با احتیاط بازی کرد که صد رحمت به مصدوم بودن . آدم مصدوم باشه اینقدر کند نمیشه .
میتونم اینجوری بگم ترس از شدت یافتن مصدومیت و عدم تمرین کافی رو این کورت خیلی خاص، مخصوصاً بعد از بازی تو یک کورت کاملاً متفاوت تو لندن دلایل اصلی این بازی بد بودند .
بله ! دقیقا بازم تاکید میکنم فدرر امروز هیچ مصدومیتی نداشت !
جمله خیلی سادست ! داره از Does not استفاده میکنه که کاملا جمله رو منفی کرده ، یعنی هیچ دردی نداشتم در رالی ها ! معنی دیگه ای از این جمله برداشت نمیشه . درد هم که نداشته باشی یعنی مصدوم نیستی دیگه ! مصدومیت بدون درد هم داریم مگه ؟ اینکه در روزای گذشته مشکل داشته یه بحث دیگست .
خط آخر هم تقریبا درسته با این تغییر که ترس از شدت یافتن مصدومیت نداشته ، ترس از به وجود اومدن دوباره مصدومیت داشته ، اینکه خودشو نتونسته با زمین تطبیق بده هم درسته ، خودش هم به این موضوع اشاره کرد به دلیل مشکلاتی که در روزای قبل داشت نتونسته خوب تمرین کنه .
Ahoura آنلاین نیست.  
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: