نمایش پست تنها
قدیمی 11-11-2014, 05:47 PM   #3
swiss express
Senior Member

آواتار swiss express

پستها: 161
سپاس: 453
در 163 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون فینال تور مردان بارکلیز 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farid نمایش پست ها
من اصلا نه نوشته های شما و نه نوشته های اون دوستت Swiss ... رو نمی خونم اما اینجا چون اون دوستمون از نوشته من سوال کرده بود مجبور شدم بخونم ببینم چه شر و وری نوشتی و با چه اعتماد به نفسی , اینش خنده داره که طرف اصلا نمی دونه تنیس رو با چه ت ای می نویسند بعد میاد سوالات بقیه رو هم جواب میده

واقعا جمع کن بساطتو...جمع کن.واسه خودت داستان درست کردی اینجا.به قول شهاب خيلي بي معني و مسخره بود اون حرفت...هنوز از من و شهاب کينه داري رفتي کلي گشتي واسه خودت يه ايراد مسخره و مضحک و بسيار بچه گانه از شهاب پيدا کردي که چي؟!واقعا که چي؟!

چرا اخه انقدر ادعات ميشه؟تو از من و شهاب کينه داري چون مخالفت حرف زديم و انقدر خودخواهي که نظر هيچ کسي غير خودت(نمونش که اصرار داشتي که فدرر تو شرايط windy اصلا خوب نيست و من از پيتر فلمينگ برات يه جمله قبل از بازي با سيمون تو فينال شانگهاي نقل کردم که federer is probably the best player ever both in indoors and windy conditions و بازم قبول نکردي چرا؟چون پيتر فلمينگ که چيزي حاليش نيست فقط و فقط استاد اعظم جناب بنفش خان و بقيه هيچي نميفهمن.

الان واقعا تو تخيلاتت باورت شده از امثال پيتر فلمينگ هم بيشتر ميفهمي؟! به قول شهاب خيلي خيلي ترحم انگيزي

يا شايد استاد اعظم شما خود لري استفانکي هستي و با اسم مستعار اومدي تو اين فروم؟

پست هاي منو نميخوني؟ کسي مجبورت نکرده عزيزم.مثلا فکر ميکني ما توهمات رقت انگيز شما رو ميخونيم؟؟

شهاب راست گفت يه چهار تا دونه کلمه انگليسي رو کج و کوله ياد گرفتي هي همونارو ميگي. سر بحث راديک با من بد جور کم آوردي رفتي به شکل عجيب و غريبي بکهند گونزالس رو آوردي وسط!!( اون موقع به روت نیاوردم).هر کي سوتي هاتو ميگيره ميشه دشمن خونيت.توقع داري ما به توهماتت جواب نديم؟اين جا هر پرت و پلايي بگي هيچي نگيم؟ !فقط ادعايي...

استانه تحملتو قوی کن عزیزم . تو با هیچ کس تحمل بحث و تبادل رو نداری.اصلا برای چی میای اینجا؟! اینجا تاپیک بحث و تبادل نظره نه اینکه شما بیای واسه خودت سخنرانی کنی کسی هم نظر مخالف داد بکوبیش.اینارو برای خودتت میگم.نمیخوای قبول کنی اشتباه کردی.سر خضعولات!! هم آخر زیر بار نرفتی و اشتباهت رو قبول نکردی...

هر وقت ياد گرفتي به جوکوويچ و شاردي نگي ديکوويچ و چاردي بيا در مورد تنيس صحبت کن.هنوز تلفظ اکثر بازيکن هاي معروف رو بلد نيستي ادعاتم ميشه.

همه پست هات یکنواخت و یه شکله.هیچ حرف تازه ای واسه گفتن نداری.چهارتا کلمه انگلیسی رو کج و کوله و درب داغون یاد گرفتی (fly/feel/windy/match up) تو همه پست هات میاری.تنها فرق پست هاتم اینه که این کلمات مدام جابجا میشن!

من و شهاب مچتو گرفتیم برای همین حالت گرفتس.پست ها رو نمیخونی(میخونی ولی میگی ای کاش نبود!) چون دستتو رو کردیم.

گفتی قسمت اول فصل که سرعت کورت ها پایین تره کمتر میای فروم برای اولین بار تو عمرم آرزو کردم کل فصل خاکی بود!

اون امضای مهدی جان رو بخون (mspayam) شاید...

بیا تو چت باکس در مورد تنیس انتگلسی حرف بزنیم ببینم چی میگی.نه اینکه بری 6 ساعت فکر کنی چهارتا کلمه رو از این سایت و اون سایت کپی پیست کنی بیای پست بزاری با خودت کلی حال کنی.

ویرایش توسط swiss express : 11-11-2014 در ساعت 10:56 PM
swiss express آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی swiss express به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: