پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون فینال تور مردان بارکلیز 2014
منم باز هم می نویسم چون گویا مشکلات حاد تر از این حرفاست...
تنیس رو با واژه های زبان فارسی نمی شه به طور کامل و دقیق و درست مشابه آنچه با لغات انگلیسی ممکن هست، تحلیل کرد...برای همین شما وقتی با زبان فارسی می حوای برای فردی یک مسئله در تنیس رو توضیح بدی با محدودیت هایی رو به رو هستی...به عنوان مثال، برای توضیح ارائه تنیس passive به زبان فارسی، شما مجبوری از یکی از 2 لغت سبک و شیوه که معنی یکسانی در فارسی دارن، استفاده کنی...منتهی از اون جا که در دنیای تنیس این 2 لغت متفاوت هستند باید سعی کنی طوری وصف کنی که طرف به اشتباه passive رو یک سبک کلی یا style of play نپنداره...که خوشبختانه من در توضیحم با توجه به مثالی که زدم در مورد فدرر این قضیه رو رعایت کردم...هر فرد احمقی می دونه که فدرر بازیکنی نیست که تنیس passive ی رو در شرایط طبیعی ارائه بده پس ارائه تنیس passive مقابل رائونیچ در واقع یک نوع تاکتیک برای فدرر بوده که خواسته در اون شرایط خاص ازش استفاده کنه...یعنی واقعا نمی دونم مفهومی به این سادگی رو چه طوری یک انسان بالغ می تونه متوجه نشه...
شما هم توصیه می کنم به همون گیر دادن هات ادامه بدی بلکه بزرگ شی ولی دفعه بعد سعی نکن تا این حد خاکی بزنی که با رو کردن پستی از خودت این طوری بر طبل رسواییت نواخته بشه...
|