11-11-2014, 03:05 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون فینال تور مردان بارکلیز 2014
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farid
خوشم میاد میری تمامی نوشته های منو می خونی تا بلکه بتونی یه چیزی از توش در اری افرین باریکلا
این ۳ تا بازیکنی که من گذاشتم سبک بازیشون به هم شبیهه از این لحاظ که همشون Solid Baseliner هستند اما Djokovic سبک بازیش که Controlled Aggression ه , Murray که یک Defensive counter punchers ه و Nadal هم که از فصلی که در US Open قهرمان شد دیگه سبک بازیش Defensive counter punchers نیست
وقتی من می خوام این سه بازیکن در سبک های مختلف رو توی یک دسته قرار بدم میام از لغت Passive استفاده می کنم که البته اگه کلمه سبک قبلش گذاشتم اشتباه بوده
باید یا میگفتم Solid Baseliners یا با این جور Passive ی که اینها بازی می کنند.
|

یعنی نمونه بارزه یک آدم ضعیف هستی...اول که گفتی لغت سبک رو نباید پشت passive آورد و باید لغت شیوه رو بیاری... که من برات گفتم در زبان ما معنی لغت های شیوه و سبک کاملا یکسان هستش، حالا که یه پستی ازت آوردم که خودت از لغت سبک پشت passive استفاده کردی دیگه این شعرها رو نباف تو رو خدا چون فقط رسوایی خودت و چند برابر می کنی...ببین یاد بگیر، برا اینکه بخوای passive رو با زبان فارسی برای یکی توضیح بدی باید از لغت شیوه یا سبک پیش از این کلمه استفاده کنی که معنیش هم یکیه در زبان ما...منتهی باید حواست باشه که توضیحاتت به گونه ای باشه که طرف اشتباها passive رو تحت عنوان یک سبک کلی یا همون style of play در تنیس نپنداره...که خوشبختانه توضیحات منم کاملا گویا بود و دوستان هم همه متوجه شدن...
ببین من هیچ علاقه ای به خوندن نوشته های مضحک تو ندارم اینم چون بحث داشتم باهات می کردم تو یو اس یادم بود و گفتم بیارم که وضعیتت رو بدونی...همین برات کفایت می کنه که هم خودت، خودت و بشناسی و هم دیگران تو رو...خدا رو شکر اونیم که سعی می کنه با ایراد گرفتن خودش و بزرگ کنه مشخصه کیه...برو دیگه خداییش دلم نمی یاد بیشتر از این عذابت بدم...واقعا که مضحک ترین، ترحم بر انگیز ترین و بی دانش ترین کاربری هستی که در کل فضای مجازی دیدم
|
|
|