نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
ای بابا ای بابا...می بینم که شما هنم اینجا در تاپیک یو اس امسال از لغت سبک در کنار passive استفاده کردید...!!!!!!!!
ولی خوبه، همین که پس از بحث های گذشتمون داری سعی می کنی گیرهای کودکانه، مضحک و در عین حال خضعول(!!!) به من بدی نشون می ده که تا چه اندازه خودت رو ضعیف می دونی....!!!
درکت از تنیس افتضاحه دوسته من، ابتدایی ترین مسائل رو هم نمی دونی حتی نمی دونی که واژه های زبان ما کامل نیستن برای وصف تنیس...حتی نمی دونی که با فارسی بخوای تنیس رو تحلیل کنی خیلی فرق می کنه تا با انگلیسی...این پستم گذاشتم که وضعیتت رو بدونی و یه کم مطالعه کنی و از عصبانیتت در بحث های گذشته کم کنی...موفق باشی...
|
خوشم میاد میری تمامی نوشته های منو می خونی تا بلکه بتونی یه چیزی از توش در اری افرین باریکلا
این ۳ تا بازیکنی که من گذاشتم سبک بازیشون به هم شبیهه از این لحاظ که همشون Solid Baseliner هستند اما Djokovic سبک بازیش که Controlled Aggression ه , Murray که یک Defensive counter punchers ه و Nadal هم که از فصلی که در US Open قهرمان شد دیگه سبک بازیش Defensive counter punchers نیست
وقتی من می خوام این سه بازیکن در سبک های مختلف رو توی یک دسته قرار بدم میام از لغت Passive استفاده می کنم که البته اگه کلمه سبک قبلش گذاشتم اشتباه بوده
باید یا میگفتم Solid Baseliners یا با این جور Passive ی که اینها بازی می کنند.