11-11-2014, 02:46 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون فینال تور مردان بارکلیز 2014
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farid
با سلام
یه چیزی که دوستان بهش توجه نمی کنند اینه که Federer الان ۳۳سالشه
هر وقت به قول دوستان تنیسورهای شما توی این سن تونستند یه ATP 250 بگیرند اونوقت میشه این بازیکنان رو با هم مقایسه کرد
با این سبک بازی Passive ی که Nadal , Djokovic و به خصوص Murray بازی می کنند ( گرچه جای Nadal واقعا خالیه چون به معنای واقعی می تونه با غیرت بازی کردن رو به همه تنیسورها یاد بده ) و از خطاهای حریفان برای کسب امتیاز تغذیه می کنند و فشاری که بدنشون در هنگام دفاع کردن و Slide کردن تحمل میکنه من فکر نکنم توی ۳۳ سالگی اصلا بتونند بازی کنند چه برسه GS ببرند ( دقیقا همین اتفاق برای Hewitt افتاده )
|
ای بابا ای بابا...می بینم که شما هنم اینجا در تاپیک یو اس امسال از لغت سبک در کنار passive استفاده کردید...!!!!!!!!
ولی خوبه، همین که پس از بحث های گذشتمون داری سعی می کنی گیرهای کودکانه، مضحک و در عین حال خضعول(!!!) به من بدی نشون می ده که تا چه اندازه خودت رو ضعیف می دونی....!!!
درکت از تنیس افتضاحه دوسته من، ابتدایی ترین مسائل رو هم نمی دونی حتی نمی دونی که واژه های زبان ما کامل نیستن برای وصف تنیس...حتی نمی دونی که با فارسی بخوای تنیس رو تحلیل کنی خیلی فرق می کنه تا با انگلیسی...این پستم گذاشتم که وضعیتت رو بدونی و یه کم مطالعه کنی و از عصبانیتت در بحث های گذشته کم کنی...موفق باشی...
|
|
|