نمایش پست تنها
قدیمی 11-11-2014, 02:15 PM   #2
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون فینال تور مردان بارکلیز 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farid نمایش پست ها
جمع کن دیگه واقعا حال ادمو به هم می زنی
من از اولی که توی این فروم بودم تا اونجا که بودم ( چون معمولا من نیمه دوم فصل که شرایط بازی نسبتا سریعتره میام توی فروم ) نذاشتم کسی اطلاعات غلط بده به دوستان
شما به نظر من به جای اینکه از من غلط املایی بگیری برو دو کلام انگلیسی یاد بگیر که اگه یه کوچولو انگلیسی بلد بودی حتی اگه هیچ چیز هم از تنیس حالیت نمی شد می فهمیدی که Passive نمی تونه سبک باشه
اینها رو مثال میزنم:
He is a net rusher
he is an ultra aggressor
He is a solid baseliner
...
حالا اینجا رو داشته باش جناب زبان شناس
He is a passive
شیوه بازی با سبک دو چیز متفاوته که یک بازیکن حتی Serve and volleyer و یا Ultra aggressor در لحظاتی از بازی ممکنه Passive بازی کنه مانند بازی دو روز پیش Federer اما اون بازیکن سبک بازیش که Passive نیست
من اصلا نه نوشته های شما و نه نوشته های اون دوستت Swiss ... رو نمی خونم اما اینجا چون اون دوستمون از نوشته من سوال کرده بود مجبور شدم بخونم ببینم چه شر و وری نوشتی و با چه اعتماد به نفسی , اینش خنده داره که طرف اصلا نمی دونه تنیس رو با چه ت ای می نویسند بعد میاد سوالات بقیه رو هم جواب میده
واقعا خنده داره

به قدری ترحم برانگیزی که موندم واقعا چی جوابت و بدم...استاد تو نمی خواد انگلیسی حرف بزنی، اول فارسیت و یاد بگیر بعد بیا اینجا چرت و پرت تحویل ملت بده...من نگفتم passive، سبک کلیه... هر فردی که توضیح من و بخونه خودش می فهمه که منظور من چیه...خوبه حالا خودم تو همون توضیحم فدرر و مثال زدم و گفتم که چه تاکتیکی و مقابل رائونیچ اتخاذ کرد و همین تاکتیک فدرر رو بهش می گن ارائه تنیس passive...کی اومد صحبت از این کرد که passive یک نوع style of play هستش که واسه خودت تز می دی؟!...تو نمی خواد انگلیسی حرف بزنی، فارسیت و یاد بگیر ببین معنی سبک و شیوه چیه بعد تز بده...کاملا واضح بود توضیح و منظور من نیازی نیست از نزدیک بودن معنی 2 کلمه سبک و شیوه سوء استفاده کنی...

خدا رو شکر همه توضیح من و خوندن و کاملا مشخصه که همه هم فهمیدن و هیچ فردی هم با توجه به توضیحات من این نتیجه رو نگرفت که passive یک نوع سبک کلی تنیس محسوب می شه...خنده داره واقعا حالا خوبه مثالم زدم فدرر رو...به قدری توضیح من گویاست که همه فهمیدن فقط تو با درک افتضاح و مسخرت از تنیس نتونستی بفهمی این قضیه رو می یاد می نویسه passive سبک کلی نیست برا من سبکا رو به اون شکل مصحک و مسخره می شماره!!! نه بابا غیب می گی؟!!!

تو اصن درک افتضاح و مضحکت از تنیس به قدری نیست که نوشته های من و اون دوستم رو بفهمی، تو بیا به همون بازی با کلماتت ادامه بده و 4 تا مچ آپ بنویس...خضعول!!!!!!!!!!!
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: