نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
خیلی بی معنی بود...کاملا واضح بود توضیح من در مورد سوال دوستمون که منظور چی هست با توجه به مثالی هم که زدم در مورد فدرر و خیلی ابتدایی می شد فهمید که منظورم این سبک های کلی که شما نوشتین نیست( تازه خیلی جمع و جور تر هم می شد نوشت اینا رو چون دسته بندی های متفاوت و کمتر گیج کننده تر از چیزایی که شما نوشتی هم وجود داره)...حالا شما می خوای 2 کلمه تقریبا یکسان در معنی و نزدیک به هم( سبک و شیوه) رو برداری بیاری تو این بحث که یه چیزی از توش به دست بیاری، بحثش کاملا جدا هست...که خب البته با توجه به سابقه افتضاح شما در درک زبان( خضعولات !!!) امر بسیاری بیهوده ای تلقی می شه از نظر من...
|
جمع کن دیگه واقعا حال ادمو به هم می زنی
من از اولی که توی این فروم بودم تا اونجا که بودم ( چون معمولا من نیمه دوم فصل که شرایط بازی نسبتا سریعتره میام توی فروم ) نذاشتم کسی اطلاعات غلط بده به دوستان
شما به نظر من به جای اینکه از من غلط املایی بگیری برو دو کلام انگلیسی یاد بگیر که اگه یه کوچولو انگلیسی بلد بودی حتی اگه هیچ چیز هم از تنیس حالیت نمی شد می فهمیدی که Passive نمی تونه سبک باشه
اینها رو مثال میزنم:
He is a net rusher
he is an ultra aggressor
He is a solid baseliner
...
حالا اینجا رو داشته باش جناب زبان شناس
He is a passive
شیوه بازی با سبک دو چیز متفاوته که یک بازیکن حتی Serve and volleyer و یا Ultra aggressor در لحظاتی از بازی ممکنه Passive بازی کنه مانند بازی دو روز پیش Federer اما اون بازیکن سبک بازیش که Passive نیست
من اصلا نه نوشته های شما و نه نوشته های اون دوستت Swiss ... رو نمی خونم اما اینجا چون اون دوستمون از نوشته من سوال کرده بود مجبور شدم بخونم ببینم چه شر و وری نوشتی و با چه اعتماد به نفسی , اینش خنده داره که طرف اصلا نمی دونه تنیس رو با چه ت ای می نویسند بعد میاد سوالات بقیه رو هم جواب میده
واقعا خنده داره