10-31-2014, 08:49 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس ATP Masters 1000 تورنمنت مسترز پاریس 2014 فرانسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maani
بعضی ها ناله میکنن که ویمبلدون به طرز وحشتناکی کند شده ؛ و خیلی هم متعجب شدن که نادال تونست 2008 قهرمان بشه.
به هر حال سال بعد وقتی راجر فدرر و اندی رادیک تو فینال بودن آمار ایس به شدت بالا بود ولی سال بعدش یعنی 2010 نادال باز هم قهرمان شد. خب چی بر سر سطح کند 2008 اومد ؟ 2009 سریع شد و دوباره 2010 کند ؟ ؟؟؟؟
|
دوست عزیزم مانی جان، اولا تعداد ایس به هیچ عنوان تنها فاکتور لازم برای قضاوت پیرامون کند شدن یا نشدن کورت تنیس نیستش و فاکتورهای مهم دیگه ای هم وجود داره...ببینید مانی جان من چند مطلب معتبر از رسانه های معتبر در رابطه با کند شدن اغراق آمیز کورت ها براتون قرار می دم، از اون جا که بعضی از این مطالب بسیار طولانی هستن من سعی می کنم خلاصه و جملات کلیدی اون مطالب رو هم قرار بدم اینجا...ببین دوست عزیزم، در دنیا بر هیچ فردی کند شدن اغراق آمیز کورت ها طی چند سال اخیر پوشیده نیست و مسئله ای پر نور تر از خورشید هست، این قدر سعی نکنید حقایقی به این واضحی رو که دنیا هر روز در موردش می نویسه و می خونه رو انکار کنید...
این مطلب از نیویورک تایمز هست مانی جان در سال 2010 به رشته تحریر در اومده...عنوان مطلب هست: Wimbledon Grass Is Green but Slower... تو این مطلب سعی شده کند شدن سطح ویمبلدون مورد بررسی قرار بگیره و با افراد زیادی هم در این مورد صحبت شده و مصاحبه های گوناگونی هم در اون وجود داره...به عنوان مثال جناب آقای Eddie Seaward که به مدت 20 سال head groundskeeper تشریف دارن به صراحت فرمودن که زمین کند شده و این کند شدن اتفاقا به نفع ورزش تنیس هستش چرا که افراد مختلفی می تونن شانس برنده شدن در ویمبی رو داشته باشن!!! به همین صراحتی که الان بنده گفتم، در مطلب نیویورک تایمز شما می تونید گفته های ایشون رو ببینید که همین یک جمله می تونه بحث رو خیلی ساده تموم کنه...و یا مصاحبه ای از نواک جوکوویچ نقل شده و ایشون فرمودن زمانی که برا اولین بار در ویمبی بازی کردم، اعتقاد داشتم که این کورت سریع ترین کورت دنیا هست اما در حال حاضر چنین احساسی رو ندارم وقتی وارد کورت می شم!!
http://www.nytimes.com/2010/07/04/sp...rass.html?_r=0
مطلب دوم مانی جان از نشنال پست هست که اتفاقا مال همین امساله...تو این مطلب به کند شدن گرند ها اشاره شده و نگارنده به صراحت فرموده که با این وضع کند شدن سطوح مختلف، دیگه در واقع نمی شه فرق چندانی میان بازی در خاک، چمن و یا هارد کورت قائل شد...
http://sports.nationalpost.com/2014/...ialty-players/
مطلب بعدی از یاهو اسپورت هستش...این مطلب بررسی کرده که کند شدن زمین ها چگونه باعث رشد بعضی بازیکنان خاص از جمله رافائل نادال شده...در این مطلب به صراحت تاکید شده که کند شدن زمین ها به هیچ عنوان نمی تونه به نفع تنیس باشه...
http://sports.yahoo.com/tennis/blog/...urn=ten-wp2135
یه مطلب خیلی معروف دیگه هم در بلیچرریپورت خونده بودم در رابطه با کند شدن سرعت کورت های ویمبی و یو اس تحت عنوان " need for speed " که متاسفانه اون و نتونستم لینکش و پیدا کنم...اون مطلب هم خیلی مفید بود که به خوبی به بررسی این موضوع پرداخته بود اما فکر می کنم به اندازه کافی این 3 مطلب از 3 رسانه معتبر به خوبی شرایط رو وصف کرده باشه... رنگ خورشید خیلی واضحه...موفق باشید...
|
|
|