پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای 2014
هنوز یادمون نرفته وفتی بعد از 4 باخت متوالی وقتی برای اولین بار سال 2007 اسطوره رو برد(که اتفاقا چقدر هم اون بازی خوش شانس بود) چقدر مضحک و به قول فرنگی ها Awkward از فرط خوشحالی افتاد زمین...هنوز بلد نبود خوشحالی کنه...چجوری خودشو پرت کنه رو زمین...
هنوز یادمون نرفته سال 2012 مسترز رم وقتی راجر رو برد آخر بازی وقتی داشت ساعتش رو دست میکرد چجوری دستش میلرزید...
حالا فکر میکنی کدومشون میترسن؟هان؟قصاب بالکان؟؟ گربه تو بالکن هم نیست...
هنوز یادمون نرفته اواخر سال 2012 خودش این جملات رو گفت: every tournament he enters he is the red hot favourite
هنوز یادمون نرفته وقتی تو سمی دوبی امسال به راجر باخت گفت: you know what its not really depressing at all because i lost to ROGER FEDERER .he is roger federer.
دویست و هشتادو نه! من خواستم جوابتو ندم اما دیدم داری بچه ها رو اذیت میکنی و از عمد هم میکنی .همینجوری 6 ماه پیش تلوزیون رو روشن کردی شانسی دستت خورده به دکمه ها یهو دیدی دارن یه ورزش پخش میکنند که به شکلی عجیب شبیه پینگ پنگه! بعد نواک داره قهرمان میشه یهو باهاش حال کردی شدی هوادار جوکوویچ... تو دوران اوجش...ولی این بچه ها از روی کل کل و به رخ کشیدن قهرمانشون هوادار فدرر نشدن...اونها باهاش زندگی کردن...با برد و باختش اشک ریختن...با برداش اشک شادی و با باختاش اشک ناراحتی...
تو اصلا هوادار نواک نیستی جوکوویچ بهونه ای برای تسکین درد نفرت شدید از فدرر
تمام این مدت عین بچه ها فقط و تنها فقط منطقت این بوده: فلانی که به نواک خورد درنده بود ولی حریف فدرر بی غیرت بود! (رولند امسال) شما چیلیچ وحشی رو با گولبیس ضعیف مقایسه میکنید؟گولبیس چیزی نبود راجر خیلی ضعیف بود! (ویمبلدون امسال) شما دیمیتروف بی رحم و مستبد! و دیکتاتور هیتلر! رو با رائونیچ بی عرضه قیاس میکنید؟ و n مورد دیگه... و حالا در جدید ترین نمونه کوکوشکین... عزیز من تنیس به این سادگی ها و بچه بازی ها نیست...تنیس استقلال پرسپولیس نیست...تو اصلا واژه مچ آپ تا حالا به گوشت خورده؟
بازم میگم ورزشهای متنوع دیگه ای هم برای دنبال کردن هست...
خواهش میکنم با این سیاست پر از تزویر و به دروغ منطقی نشون دادنت انقدر رو مخ بچه ها گراوند استروک نزن...اصلا گراوند استروک میدونی یعنی چی؟بی خیال...
ویرایش توسط swiss express : 10-10-2014 در ساعت 11:16 PM
|