نمایش پست تنها
قدیمی 10-10-2014, 07:53 PM   #48
lordmani
Member

آواتار lordmani

پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای 2014

اسطوره تنیس در گفت و گو با مجله تبلیغاتی T&C عشقش به تنیس، احساسات جوانی و کارهای خیریه‌اش صحبت کرد

مجله فشن «تاون اند کانتری» در شماره اکتبر 2014 از راجر فدرر، ستاره دنیای تنیس برای جلدش استفاده کرده است. همچنین این ماهنامه مصاحبه‌ای از راجر فدرر منتشر کرده که او در آن از همسرش، دو قلوهایش و این که چرا هنوز تنیس بازی می‌کند صحبت کرده است:

درباره احساسش وقتی وارد زمین تنیس می‌شود:
«دوست دارم وقتی تنیس بازی می‌کنم خوشحال باشم. برای من فقط مهم است که همه چیز اینطور باشد: خوشحال باشم، شادی را حس کنم و آن را با مردم تقسیم کنم. این برای من خیلی مهم است».

درباره عشقش به بازی تنیس و چرا اصلا به بازنشستگی فکر نمی‌کند:
«من هیچ وقت انتظار نداشتم روزی یک تنیس‌باز حرفه‌ای بشوم. بودن در بین حتی 100 تنیس‌باز و 10 تنیس‌باز برتر دنیا برایم قابل تصور نبود. وقتی نوجوان بودم درمورد بردن ویمبلدون شوخی می‌کردم اما هرگز واقعا باور نداشتم که روزی به آن می‌رسم. اما با همان رویای بزرگ زندگی کردم و به خودم شانسی دادم. این شانس را دادم و اتفاقاتی که در 10 سال اخیر افتاد رقم خورد. حتی خیلی بیشتر از آن چه می‌توانستم آرزو کنم. و برای همین است که این احساس را نسبت به تنیس دارم و از آن لذت می‌برم. چون به خاطر می‌آورم که چطور در کورت شماره 23 ویمبلدون بازی می‌کردم. به یاد دارم وقتی جوان بودم چقدر عصبانی می‌شدم. به یاد دارم چقدر سختی کشیدم تا به اینجا رسیدم. و به همه این دلایل است که الان دوست ندارم از آن فاصله بگیرم».

درباره بنیاد خیریه‌ای که به نام خودش است و در حال حاضر به 86 هزار کودک در جنوب آفریقا کمک می‌کند و هدفش این است که در سال 2018 به یک میلیون نفر برسد:
این خیلی مهم است که مردم برای خیریه به شما پول می‌دهند. اگر کسی یک دلار بدهد باید بدانید با این یک دلار چه کارهایی می‌توانید انجام دهید. برای من مهم این است که بتوانم اعتماد مردم را به خودم جلب کنند و با اطمینان این پول را برای کارهای خیر به من بدهند.

درباره نبرد افسانه‌ای‌اش با رافائل نادال در فینال سال 2008 ویمبلدون که نادال قهرمان شد:
هواداران همیشه آدم را به قهرمانی‌هایش نمی‌شناسند. گاهی چیزهای ورای شکست برای آن‌ها مهم است. من با حمایتی باورنکردنی در همان سال 2008 مواجه شدم. آن‌ها می‌خواستند من را دوباره ببینند و پیروزی‌ام را جشن بگیرند.
lordmani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: