نمایش پست تنها
قدیمی 09-07-2014, 02:54 PM   #4
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
بیا اینم لحن حرف زدنشه، چند سالته واقعا؟...اولا پسر خوب اون خزعول نیستش، برو اول یاد بگیر حرف زدنتو بعد بیا دو تا مچ آپ حفظ کن اینجا بنویس...اون کلمه که خیلی فکر کردی خواستی تایپ کنی خرعبل هستش...تکرار کن، خزعبل...برو حرف زدنت و اول یاد بگیر...ای خدا من...

نکته فنی؟! دید اغراق آمیز و مضحک تو به تنیس اسمش دید فنی نیستش... فردی که بیاد ضربات فدرر در راند 2 اسلم رو به سم گروث، شبیه سازی کنه برای دیدار فینال احتمالی مقابل جوکوویچ داره فریاد می زنه که من تعطیلم رسما و خزعبل ( یاد گرفتی؟) می گم... خیلی هم افتخار می کنه به خودش با این شبیه سازی!! یعنی التماس می کنم ازت جای دیگه نبر این تحلیلات رو...نکته فنی؟! آر یو کیدینگ می؟! فردی که هنوز نمی دونه بازی ذهنی تو تنیس چیه و به بزرگ ترین تنیس نویسان دنیا می گه که شعور ندارن نکته فنی داره؟ چند تا مطلب از بزرگ ترین آنالیزورها برات بیارم در مورد راند 2 فدرر و بازی نیشی جوکو؟ CRAIG O’SHANNESSY بزرگ ترین آنالیزور تنیس در دنیا بیچاره اومده 2 صفحه مطلب در مورد نیشی جوکو نوشته اون وقت این آقا تو 1 خط آنالیز می کنه: گرم بود، باخت!! واقعا خنده داره من - من بیام وقتم و با شما تلف کنم...موفق باشی...
باز هم خضعولات
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: