09-07-2014, 01:33 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی"
"خوان مارتین دل پوترو"
"داوید فرر"
"الکساندر زوارف"
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahdi Naji
ببخشید این میگما ولی اونایی که الان دارن حرف از خداحافظی می زنن کند زهنن، میدونین چرا؟ خب واضحه چون باختن توی سمی فینال ی گرند اسلم اصلا هم بد نیست شاید اون زمان های جوانی هم واسه راجر اتفاق افتاده.
من دارم به ی نتیجه ای میرسم.همه دلشون می خواد راجر دیگه بازی نکنه...نمیتوانم چرا ولی مثل اینکه این جوریه
|
دوست عزیز اگه بخاطر باخت راجر باس خداحافظی میکردم باس فصل پیش این کارو میکردم من وضعیت شغلیم به گونه ایی هستش که واقعا نمیرسم دیگه تنیس تماشا کنم نمونش همین تور فقط دوتا بازی راجر رو با هزار زحمت ساعت 10 شب خودمو رسوندم شهرم بعدش بعد بازی بلافاصله برمیگشتم محل کارم که تو شهر دیگه ایی هستش اینو تو پست های قبلی هم گفتم وگرنا راجر انقدر شادی بهمون داد که حتی ذهنه استوپ خورده هم اونارو به یاد میاره.
من شاید دیگه تو یه سال نتونم 4 تا بازیرو هم ببینم ولی خیلی به بازگشت راجر به نامبروانی امید دارم امثال چلیچ و نیشی همچون استن رهگزرین ثبات تو بازیشون ندارن یه تور آمادن دوتور در حد رنک 100 مطمئن باش پست قبلیم هیچ ربطی به عملکرد راجر نداره چون اصلا بازیشو نشد که ببینم وگرنا راجر از این باختا حتی دورانه اوجشم زیاد داشت.
بازم مرسی از شما امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشید.
|
|
|