نمایش پست تنها
قدیمی 09-07-2014, 01:12 PM   #433
Roger Federer#1
Senior Member

آواتار Roger Federer#1

پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی" "خوان مارتین دل پوترو" "داوید فرر" "الکساندر زوارف"
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

خوب از سال 2007 این اولین تور تنیسی بود که نتونستم کامل ببینم و آخرین توراز تنیس بود که تونستم دو سه بازیه راجرو ببینم دیگه وقت دیدن تنیس ندارم و باید نتیجه چند سال درس خوندنمو بگیرم و برم دنبال کارو زندگیم ولی همیشه طرفدار تنیس و راجرباقی خواهم ماند و اخبار اونو دنبال میکنم.
با توجه به آمار میشه فهمید هم نواک و هم راجر شکست بدی خوردن چون بازی هارو جور نشد ببینم نمیدونم عملکرد راجر و نواک و حریفاشون چجوری بود چیزی که تو سال 2014 مشخص بود این بود که تنیس دیگه از قبل هم غیرقابل پیشبینی ترشدش اونم ظهور تنیسورای که توانایی گرفتن جام رو داشتن ولی تجربشو نه اما حالا با کمی تجربه میان فینال گرند هرچند نبود رافا هم بی تاثیرنیست در شکل گیری این فینال امیدوارم هرکسی که بهتر بود قهرمانشه با توجه به حذف راجر دیگه مرخصی هم نگرفتم و حالا میچسبم به کارم و امیدوارم انقدر زنده باشم که بعد بازنشستگی برم و مسابقات تنیس رو از نزدیک ببینم.
چه دوستانی که تو این مدت از بنده حمایت کردن و چه دوستانی که از بنده انتقاد کردن تشکر میکنم امیدوارم کینه ایی از بنده به دل نگرفته باشین دوستون دارم و از این پس بااینکه بازیهارو نمیتونم تماشا کنم ولی از پست ها و نقد های دوستان بزگوار استفاده میکنم.از آقا احسان عزیز (
sspol) هم تشکرمیکنم که با اکانت های خوب سی سی کم باعث شدن از شر شرینگ هوایی راحتشم و با خیال آسوده مسابقاتو تماشا کنم.
باتشکر
محمد.
Roger Federer#1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: