[QUOTE=Farid;102720]
نه دوست عزیز
نکته جالب اینه که اخیرا فدرر در برابر بازیکنانی مانند Cilic که جزو این دسته از بازیکنان هستند
[CENTER]
Big servers who play with flat powerful groundstokes
[RIGHT][SIZE=3]خوب نتیجه نمی گیره همین Passive بازی کردنشه نمونه دیگرشم باخت به Gulbis در Roland Garros ه
در گذشته فدرر در برابر اینگونه بازیکنان با Take the ball early کردن و Down the line زدن هم از مت بکهند و هم از سمت فرهند قدرت حرکتی ضعیف اینگونه بازیکنان قد بلند رو به چالش می کشید
و همچنین با Variety ای که داره و میتونه با زدن Slice اونها رو وادار کنه که از ارتفاع پایین ظربه بزنند ( که باز هم به علت ماهیت Relatively flat ظربات اینگونه بازیکنان انها در برابر Slice به مشکل بر می خورند ) و اونها رو وادار می کنه که Out of their comfort zone به توپ ظربه بزنند و مجبور بشند کمی بیشتر Spin به روی توپ اعمال کنند
و همچنین اونها رو با زدن Drop Shot و Short slice به روی تور بیاره جایی ( بازیکنان قد بلند اگرچه در عقب زمین از قدرت حرکتی به نسبه خوبی برخوردارند اما وقتی حرف از استارت زدن و حرکت به جلو به سمت تور پیش میاد vulnerable ترند ) که کمتر احساس راحتی می کنند و در نهایت با Passing shot یا Lob امتیاز رو از خود کنه
اما وقتی فدرر Passive بازی می کنه تمامی این معادلات به هم می ریزه
فرید جان با تشکر از این نقدی که کردی

در مورد هوای گرم هم من باهات موافقم که یکی از علت هاش میتونه این باشه که نیشیکوری توی فلوریدا تمرین میکنه با اون هوای گرم و شرجی و در مقابل هم نوواک توی موناکو با هوای سرد و مطبوع پس شرایط تمرینات هم میتونه به خودی خود موثر باشه!!!!
ولی در مورد راجر باهاتون مخالفم!!!دیروز چیلیچ تبدیل شده بود به رافا روی خاک رس با third ball strategy یعنی اصلا رالی شروع نمی شد با سرویس چیلیچ مگر اینکه یا توپ سوم وینر میشد یا راجر چنان دفاعی میکرد که دیگه بعد اون کاری نمی شد انجام داد پس take the ball early عملا تو اون شرایط ارزشی نداشت!!!!!
در مورد فلت زدن والله اون طور که من از دیشب به یاد میارم چیلیچ از ضربات فلت زیادی استفاده نکرد ولی اگه من اشتباه کرده باشم در مورد slice زدن راجر هیچ شکی ندارم که واقعا تو این مورد خوب بود ولی خودتون مطمئنا بهتر از من میدونین که چیلیچ slice های فدرر رو نزدیک به بیس لاین نمیتونست با flat پاسخ بده و همش topspin زد که تور رو رد کنن و با اون گریپ western هم واقعا میتونست به توپ های کم ارتفاع پیس و سرعت خوبی بده که از اون مدل گریپ بعیده و باز هم فدرر از اسلایس بهره ای نبرد!!!!!!!
راجع به footwork بازیکن های قدبلند باهات کاملا موافقم ولی درعین ناباوری دیروز چیلیچ اینو نقض کرد و وقتی نزدیک تور هم میومد approach shot هاش هیچ نقصی نداشت!!!!!
من تو پست قبلی هم گفتم فدرر دیروز مشکلی نداشت تو بازیش فقط چیلیچ خارق العاده بود!!!
شرمنده که یکم طولانی شد!!!!!!!!