09-07-2014, 11:31 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
نقل قول:
من متوجه منظور شما نشدم که چی می خواین بگین
جکوویچ به جز ست دو افتضاح بود و این به خاطر بازی نیشیکوری نبوده که به اصطلاح بخوایم بگیم outclass کرد نواک رو. معلوم نبود چش بود نواک واقعا
|
دوست عزیزم بحث outclass کردن نیست اصلا...بلکه نواک بسیار پر اشتباه ظاهر شد اما این علت داره، علتشم خیلی فراتر از گرمای هواست که ما بگیم خب هوا گرم بود نواک می بازه!!! مگه کشکه تنیس...
نواک پراشتباه بود، حق با شماست اما علتش رخ نمایی نیشیکوری فوق العاده تاکتیکی، باهوش و در عین حال نیرومند از لحاظ فیزیکی بود. نواک به هیچ عنوان انتظار نداشت نیشیکوری که سالی مملوء از مصدومیت رو پست سر گذاشته بعد از 2 بازی پنج سته بیاد امروز این چنین در این هوا از لحاظ فیزیکی قدرتمند ظاهر بشه و در لحظات حساس بازی چنین بازی هجومی رو ارائه بده...بله نواک پر اشتباه ظاهر شد علتش غافلگیری محض در برابر بازیکنی بود که بسیار باهوش کار کرد و تیم فوق العاده باهوشیم پشت سرش بود...در پست قبلیم مفصل در مورد نیشی توضیح دادم اگرم خواستید می تونم منابع معتبری رو پیرامون همین موارد بهتون معرفی کنم، خوشبختانه انگلیسی خوبی دارید و تنیس رو هم می شناسید...من حرفم اینه: قشنگ نیست تا نواک می بازه یا آماده نبوده یا خواسته از عمد ببازه یا هوا گرم بوده!! بابا تنیسه همه بازیکنا تلاش می کنن، برنامه دارن نمی شه که...
|
|
|