نمایش پست تنها
قدیمی 09-07-2014, 01:58 AM   #402
nemanaldin
Member

پستها: 57
سپاس: 882
در 33 پست 103 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289 نمایش پست ها
ماشالله چیلیچ
همون چیزی که انتظار داشتم
توی 105 دقیقه و با سرویسهای عالی فدرر را با خاک یکسان کرد
الان باید اون مونفیس بی لیاقت بزنه تو سر خودش که میتونست همین کار را بکنه
ولی سمی را مفت به راجر هدیه داد
انصافا امشب نواک بازی کرد ولی راجر فقط یک خاطره تلخ برای هواداراش باقی گذاشت
ماشالله شما انتظاراتون مثل اینکه هر ثانیه عوض میشه
اول قرار بود نواک و دیمیتروف بیان فینال
بعد شد نواک و مانفیلس
بعد شد نواک و چلیچ
حالا هم همون چیزی که از اول مسابقات انتظارشو داشتین اتفاق افتاد و نیشیکوری و چلیچ به فینال رسیدن

افرین به این پیش بینی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN نمایش پست ها
همیشه تورنمنتهای اینچنین بیشتر بهم میچسبه تا تورنمنتهایی که رنک و سیدهای بالا به قهرمانی میرسند . با اینکه هوادار جکوویچ هستم اما لذت بردن خودم واجب تره . دوس دارم ناشناخته تر از چلیچ و نیشیکوری بیان فینال اما به همین هم راضیم . 3-0 چیلیچ هم تقدیم به اون کسانی که 18مین قهرمانی رو توی ذهنشون میپروراندند . تبریک میگم بهتون ، شماها خفنید ، بالاخره زمان کمی نیست تنیس میبینید ، 2500 ساله

نکته ای دیگر اینکه ، رسمآ از انسانهایی که بی دلیل حمایت میشن توسط افراد مشهور ، فقط به این دلیل که باید در جلوی دوربین عکس کار بیان ، متنفرم . افراد منفور و بی هوادار دوست داشتنی ترند

قهرمانی حق هر دوی بازیکنان حاضر در فینال است ، کاشکی میشد به هریک جام قهرمانی اهدا کرد ولی حیف که یک نفر مستحقش است و هرکس برنده باشه راهی بس سخت و دشوار را طی کرده و به این مقام رسیده
3-1 نیشیکوری هم تقدیم به اونایی که 15 مین ؟! نه 10 مین ؟! نه 8 مین قهرمانی رو تو ذهنشون میپروراندند تبریک میگم بهتون ، شماها خفنید ، بالاخره زمان زیادی نیست تنیس میبینید ، 2.5 ساله ؟! شایدم 0.5
nemanaldin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nemanaldin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: