09-06-2014, 10:15 PM
|
|
Moderator
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
خوب این هم از نواک آماده که قرار بود طبق نظرهای منطقی دوستان بیاد و فدرر یا دیمیتروف رو توی فینال بزنه. شاید هم نواک این بازی رو عمداً باخت که یه گرند کمتر بگیره و تفاوت امتیازش برای نامبروانی در سال بعد با نادال کم بشه.
آفرین به نیشیکوری که تا اینجای تورنمنت سه تا از تاپ تن رو شکست داده و ثابت کرده که شایستگی حضور توی فینال رو داره. با این وضع می شه به طور جدی به بازگشت فدرر به رنک 1 امیدوار بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289
درسته که بازی اول از 8:30 شروع میشه اما بنظرم با دو بازی حدود 3تا 4 ساعته مواجهیم
و پیه بیخوابی تا ساعت 4 را باید به تن مالید
بنا به دلایلی که قبلا گفتم امیدوارم شاهد فینال نواک-راجر باشیم اما منطقی که نگاه میکنم
احتمالا نواک و چیلیچ 3-1 حریف را می زنند و به فینال می رن
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289
نیشی عالی بود بی نقص و شجاع
در واقع خودش برنده بازی بود و کسی نمیتونه ادعا کنه شایسته نبوده و با خوش شانسی این بازی را برده
به هرحال کسی که یک فصل خوب داشته و در آخرین گرندسال دوتا از قهرمانهای گرندهای امسال را حذف کرده
حق داره و میتونه فصلش را عالی تموم کنه و اولین گرند مردان را برای خودش کشورش و آسیا بگیره
فارغ از اینکه سمت دیگه فینال کی باشه شانس نیشی با این بازی زیبا و مسلط بیشتره
|
   منطق شما واقعاً جالبه، تا قبل از این بازی شانس برد نیشیکوری 1 به 3 بود (طبق دیدگاه منطقی شما) حالا بعد از یه بازی یهویی شانسش بیشتر شد. نکنه دوپینگ کرده که یه شبه از باخت 1 به 3 به شانس اصلی پیروزی در فینال تبدیل شد. شما چرا هیتر بودنت رو می خوای مخفی کنی؟ بیا صاف و پوست کنده مثل خشایار بگو من هیتر فدررم و آرزوم اینه که توی همه ی بازیهاش ببازه. این همه قایم شدن زیر ردای منطق و این جور چیزا رو هم نداره. مجبور هم نمی شی که از اون پیشگویی های نوستراداموسی غلطت بکنی.
ویرایش توسط mspayam : 09-06-2014 در ساعت 10:30 PM
|
|
|