نمایش پست تنها
قدیمی 09-06-2014, 09:17 PM   #9
lordmani
Member
 
آواتار lordmani
 
تاریخ عضویت: May 2011
محل سکونت: شهسوار
پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

پایان سکوت در تنیس ؟


چند روز پیش از آغاز اوپن آمریکا، آخرین گرنداسلم سال، برخی از بازیکنان خواستار این شده‌اند که تشویق‌های تماشاچیان در حین بازی نیز مجاز شود. چیزی که همواره در تنیس یک تابو بوده است.


در تنیس در حین بازی هیچ صدایی به جز صدای ضربه به توپ شنیده نمی‌شود. تماشاچیان فقط در فاصله بین دو امتیاز می‌توانند تشویق کنند و در جریان بازی باید سکوت کامل را برای اینکه یک وقت تمرکز بازیکنان را به هم نزنند، رعایت کنند. اما برخی از فوق ستاره‌های کنونی تنیس بدشان نمی‌آید در جریان بازی نیز کمی سروصدا بیشتر باشد.

در واقع جمله «سکوت لطفاً!» که داور خطاب به تماشاگران می‌گوید، جزیی از ورزش تنیس است. اما اگر به برخی از بازیکنان برتر حال حاضر تنیس جهان باشد، این شرایط می‌تواند تغییر کند. چند روز پیش از آغاز اوپن آمریکا، آخرین گرنداسلم سال، برخی از بازیکنان خواستار این شده‌اند که تشویق‌های تماشاچیان در حین بازی نیز مجاز شود. چیزی که همواره در تنیس یک تابو بوده است.

نواک جوکوویچ، نفر اول تنیس جهان به روزنامه «نیویورک تایمز» گفته است: «من در سایر ورزش‌ها مثلاً در ان‌بی‌ای می‌بینم که این جواب می‌دهد و برای تماشاگران نیز سرگرم‌کننده‌تر است.» از نظر اندی ماری بریتانیایی نیز مشکلی از لحاظ تمرکز بازیکنان نیز پیش نمی‌آید:‌ »اگر تماشاچیان بتوانند در کل زمان بازی سروصدا کنند، ما بازیکنان به آن عادت خواهیم کرد.» به نظر قهرمان ویمبلدون پارسال، در حال حاضر فریاد یک تماشاچی در جریان بازی آزاردهنده است، چون فعلاً قانون است که سکوت باشد: «ما الان سرعت توپ و میزان چرخش‌اش را وقتی که دارد به سمت‌مان می‌آید، می‌شنویم. اما اگر سروصدا باشد دیگر چنین ادراکی نخواهیم داشت.»

به نوشته «نیویورک تایمز» ماریا شاراپوا هم موافق تشویق و سروصدای تماشاگران در جریان بازی است. این بازیکن روس که خودش به خاطر جیغ‌هاش به هنگام ضربه زدن بعضاً سوژه بحث می‌شود، در مورد سروصدای تماشاگران در جریان بازی می‌گوید: «دوست دارم. تو در این صورت انرژی را حس می‌کنی و تماشاچیان هم آن وقت دیگر آن قدر خجالتی نخواهد بود.»



اما لغو سکوت تماشاگران مخالفانی هم دارد. مثل ارنست گولبیس بازیکن لتونیایی. او خواستار حفظ قوانین به شکل فعلی‌اش است. چون به اعتقاد او سکوت در حین بازی، از مشخصه تنیس است: «اگر دلم سروصدا بخواهم می‌توانم بعدِ بازی به یک بار بروم!»

توماس بردیچ بازیکن چکی هم ترجیح می‌دهد که سکوت در حین بازی را ترجیح می‌دهد. یا اینکه حداقل زمان آماده‌سازی بین هر امتیاز بیشتر شود تا فرصت برای تمرکز کردن کافی باشد. در حال حاضر بازیکنی سرویس می‌زند پیش از شروع هر امتیاز حداکثر 20 ثانیه فرصت دارد. بردیچ می‌گوید اگر قرار باشد تماشاگران در حین بازی تشویق هم بکنند، این زمان برای تمرکز کردن کافی نیست.

از دوشنبه که اوپن آمریکا، آخرین گرنداسلم فصل شروع می‌شود، همچنان تماشاگران باید سکوت کنند. با وجود اینکه تماشاچیان نیویورکی به پرسروصدا بودن معروف‌اند.
lordmani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: