نمایش پست تنها
قدیمی 09-06-2014, 05:09 PM   #346
lordmani
Member

آواتار lordmani

پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

سرنا ویلیامز، زن شماره یک تنیس جهان که در اوج آمادگی به سر می‌برد موفق شد 6 – 1 و 6 – 3 ایکاترینا ماکارووای روس را در نیمه‌نهایی اوپن امریکا شکست دهد و مقتدرانه به فینال این مسابقات برسد.

ماکاروا که در راند قبلی ویکتوریا آزارنکا را از پیش رو برداشته بود، در برابر قدرت و دقت ویلیامز هیچ حرفی برای گفتن نداشت. سرنا که در سه گرنداسلم قبلی این فصل ناکام مانده بود، بعد از این پیروزی گفت: «حس خیلی خوبی است که دوباره در فینال یک گرنداسلم قرار دارم. من امروز با تمرکز بسیار بالایی بازی کردم.»

او که بخت اول قهرمانی اوپن امریکا به شمار می‌رود برای دفاع از قهرمانی‌اش باید در فینال به مصاف کارولین ووزنیاکی، تنیس‌باز دانمارکی برود که بخت دهم قهرمانی است.

ووزنیاکی در بازی با پدیده چینی یعنی شوای پنگ ست اول را به سختی و 7 – 6 برد اما در ست دوم در حالی که 4 – 3 جلو افتاده بود به خاطر مصدومیت شدید زانوی رقیبش پیش از اتمام بازی راهی فینال شد.

پنگ که که در جدول اصلی مسابقات زنان اوپن امریکا هیچ سیدی ندارد ناباورانه خودش را به نیمه‌نهایی رسانده بود اما شدت مصدومیتش به قدری زیاد بود که مجبور شد با ویلچر زمین مسابقه را ترک کند.

به این ترتیب ووزنیاکی و ویلیامز ساعت 20:30 روز یکشنبه در فینال یو اس اوپن مقابل هم قرار می‌گیرند. در حالی که ویلیامز به دنبال هجدهمین گرنداسلم‌اش است، وزنیاکی می‌خواهد اولین گرنداسلم خود را ببرد.

وزنیاکی که نفر اول اسبق زنان است، تا کنون در 9 بازی فقط یک بار توانسته سرنا را ببرد. او در هر دو رویایی امسال در یک‌چهارم نهایی مونترال و در فینال سینسیناتی هم مغلوب شده است. این بازیکن با نگاه به فینال مقابل دوست صمیمی‌اش گفت: «بازی کردن با سرنا خیلی دشوار است. سرنا گرنداسلم‌های زیادی را برده. اما امیدوارم بتوانم این بار او را شکست دهم.»

مصدومیت پنگ جدی نیست

پنگ شوای تنیس‌باز چینی که به دلیل مصدومیت شدید زانوش بازی را در نیمه‌نهایی به کارولین وزنیاکی واگذار کرد، تنها چند ساعت بعدِ بازی گفت آسیب‌دیدگی‌اش حاد نیست.

این بازیکن 28 ساله که روی صندلی چرخ‌دار زمین را ترک کرد و همه را در شوک فرو برد، گفت: «حالم دوباره بهتر است.»

شوای که ست اول را 6-7 باخت و در ست دوم در حالی که 3-4 عقب بود، بازی را واگذار کرد، گفت در گرمای نیوریوک عضله‌اش گرفت: «اما من نمی‌خواستم به این راحتی تسلیم شوم. می‌خواستم همچنان تمام تلاشم را بکنم.»

پنگ ابتدا 10 دقیقه توی رختکن مداوا شد، و بعد دوباره به زمین رفت و به بازی ادامه داد. او بعد از آن تنها شش امتیاز بازی کرد و بعد گریان مجبور به واگذاری مسابقه و ترک زمین شد. این تصمیم به شدت مورد انتقاد جان مک‌انرو نفر اول اسبق مردان و مفسر تلویزیونی قرار گرفت: «وقتی این تصاویر را می‌بینم حالم بد می‌شود. این یک ساعت سیاه برای ورزش ماست!»

اما پنگ گفت که خودش این تصمیم را گرفته: «پزشک به من گفت دیگر به زمین نردم چون اوضاع‌ام خوب نبود. اما نم نمی‌خواستم تسلیم شوم. می‌دانستم زیاد نمی‌توانم تحمل کنم. اما فقط می‌خواستم یک بار دیگر تلاش کنم.»

دیوید بروئر مدیر تورنمنت نیز بعداً گفت که پنگ خودش می‌خواسته هر طور شده به زمین برگردد، با وجود آن که فیزیوتراپ و پزشک معتقد بودند که او خودش را به خطر می‌اندازد. او یک ورزشکار فوق‌العاده است و بدن‌اش را بهتر از هر کس دیگری می‌شناسد.»

پنگ در 13 سالگی قلبش را عمل کرده بود. این را وزنیاکی حریف او که روز یکشنبه در فینال باید به مصاف سرنا ویلیامز برود هم می‌دانست: «وقتی او برای دومین بار از حال رفت و به زمین افتاد، اصلاً خوب نبود. من واقعاً نگران‌اش شده بودم.»
lordmani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: