نمایش پست تنها
قدیمی 09-06-2014, 12:22 AM   #337
lordmani
Member

آواتار lordmani

پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

با تشکر از نظرات به جاتون ولی دوستان من با شهاب موافقم راجر حتی ست سوم رو هم کاملا خوب نبود و باید توجه کرد تو همین چند ماه اخیر که راجر فرم مطلوبی داشته با خیلی از تنیسورهایی بازی داشته که بکهند و فورهند بالانس شده ای داشتن و این مشکلات رو نداشته.
باید توجه کرد به این موضوع که جوکر و ماریون علاوه بر این بالانس از بالانس روحی بالاتری نسبت به مونفیس برخوردارند , ضمن اینکه دیشب راجر امار سرو یک فوق العاده پایینی داشت که تو بازی های اینده خیلی بیشتر کار دستش میده مخصوصا جلوی نواک که در حال حاضر میشه گفت بهترین ریترن رو داره.
نکته دیگه امار ضعیف راجر روی تور بود که همیشه نقطه قوت راجر بوده از این نظر عملکرد دیشب راجر قابل دفاع نیست هر چند از ست سوم به بعد خیلی بهتر شد امار راجر , ضمن اینکه دراپ شات های راجر هم دیشب هیچ توجیهی از نظر من نداشته هومن جان که من بپذیرم برای بر هم زدن ریتم مونفیس به کار برده شده.
اما چند نقطه قوت هم بازی دیشب از نظر من داشت یکی اینکه راجر بر عکس اکثر مواقع توی رالی ها سربلند بود و حدودا تمام رالی های طولانی رو امتیازش رو گرفت که جالب بود و این نشون دهنده یه چیز دیگه هم هست که اونم اینه که راجر استانه تحملشو بالا برده.
نکته دیگه ریترن نسبتا خوب راجر بود که به نظرم امیدوارکننده بود.
از نظر بعد روانی که نقطه قوت بازی دیشب بود خوشبختانه هممون هم نظریم که این نشون دهنده این باشه شاید که راجر با تجربه و متانت و با استفاده از برتری روحی و روانی بازی رو از منجلاب بیرون کشید.
پر حرفی من رو ببخشید دوستان.
lordmani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: