نمایش پست تنها
قدیمی 09-06-2014, 12:09 AM   #336
slice
Member

پستها: 88
سپاس: 121
در 53 پست 276 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
مرسی دوست بسیار عزیزم مطالب قابل بحث و مفیدی رو مطرح کردی...

این مسئله که شما می گی فدرر از لحاظ ذهنی دچار نوعی بلاتکلیفی شده بود رو من نمی تونم قبول کنم به چند دلیل: اول اینکه فرم مونفیس در سال 2014 کاملا واضح بود و روند صعودی و رو به رشدش هم مشخص بود. طبیعتا فدرر و تیمش هم به این مساله باید آگاه بوده باشند و جای شوکه شدنی نباید وجود داشته باشه. عملکرد مونفیس مقابل دیمیتروف در دور قبل خود کاملا گویا بود که این تنیسور فرانسوی از فرم ایده آلی برخورداره و می تونه دردسرساز بشه برای فدرر. پس نباید نوعی غافلگیری یا جا خوردن به قول شما وجود داشته باشه در راجر فدرر...دلیل دومم اینه که این 2 بازیکن 2 هفته پیش با هم در سینسی بازی کرده بودن و اون بازی هم می تونسته آیینه خوبی باشه برای فدرر که بدونه وضعیت مقابل مونفیس به چه شکل خواهد بود. اون بازی هم آسون پیش نرفت و محل خوبی بود برای آنالیز و مطالعه روی بازی مونفیس...من نمی تونم نمایش بسیار ضعیف فدرر در 2 ست ابتدایی و علی الخصوص نمایش نزدیک به فاجعه در ست دوم رو بذارم به پای غافلگیر شدن به این دلایلی که گفتم...

ممنون بابت پاسختون!!!!!!!!
شاید من یه کمی منظورمو بد رسوندم!!!!در واقع همون طور که خودتونم گفتی فدرر می دونست که مونفیس چقدر آماده ست و چه خوب بازی میکنه!ولی مطمئنا راجر و تیمش یه planB واسه امروز داشتند که بازی مثل دو هفته پیش نباشه ولی راجر اونجا جا خورد که دید مونفیس هر چی میزنه دقیقه و مهمتر از همه بهتر از 2 هفته پیشه!!و خودش هم توی نقاط قوتش خوب عمل نمیکنه(تحت تاثیر عملکرد مونفیس)
اگه شما خودتون قبول میکنین که فدرر ست 3 بهتر بود علتش تسلط ذهنی بود که میشه گفت مهمترین عامل unforced error تو این سطح و اجرای تکنیکه!!
ولی یه علت دیگه من هم اینه که مونفیس طی بازی هر 4 ست سرویس های خیلی خوب و با ثباتی داشت.ولی راجر 2 ست اول اصلا ریترن قابل قبولی نداشت!به نظر من بهترشدن ریترن راجر تو سه ست آخر ربطی به پیدا کردن ریتم سرویس مونفیس نداشت بلکه بیشتر شدن تمرکزش بود!!!
با تشکر!!!
slice آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی slice به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: