نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
مرسی دوست بسیار عزیزم مطالب قابل بحث و مفیدی رو مطرح کردی...
این مسئله که شما می گی فدرر از لحاظ ذهنی دچار نوعی بلاتکلیفی شده بود رو من نمی تونم قبول کنم به چند دلیل: اول اینکه فرم مونفیس در سال 2014 کاملا واضح بود و روند صعودی و رو به رشدش هم مشخص بود. طبیعتا فدرر و تیمش هم به این مساله باید آگاه بوده باشند و جای شوکه شدنی نباید وجود داشته باشه. عملکرد مونفیس مقابل دیمیتروف در دور قبل خود کاملا گویا بود که این تنیسور فرانسوی از فرم ایده آلی برخورداره و می تونه دردسرساز بشه برای فدرر. پس نباید نوعی غافلگیری یا جا خوردن به قول شما وجود داشته باشه در راجر فدرر...دلیل دومم اینه که این 2 بازیکن 2 هفته پیش با هم در سینسی بازی کرده بودن و اون بازی هم می تونسته آیینه خوبی باشه برای فدرر که بدونه وضعیت مقابل مونفیس به چه شکل خواهد بود. اون بازی هم آسون پیش نرفت و محل خوبی بود برای آنالیز و مطالعه روی بازی مونفیس...من نمی تونم نمایش بسیار ضعیف فدرر در 2 ست ابتدایی و علی الخصوص نمایش نزدیک به فاجعه در ست دوم رو بذارم به پای غافلگیر شدن به این دلایلی که گفتم...
|
ممنون بابت پاسختون!!!!!!!!
شاید من یه کمی منظورمو بد رسوندم!!!!در واقع همون طور که خودتونم گفتی فدرر می دونست که مونفیس چقدر آماده ست و چه خوب بازی میکنه!ولی مطمئنا راجر و تیمش یه planB واسه امروز داشتند که بازی مثل دو هفته پیش نباشه ولی راجر اونجا جا خورد که دید مونفیس هر چی میزنه دقیقه و مهمتر از همه بهتر از 2 هفته پیشه!!و خودش هم توی نقاط قوتش خوب عمل نمیکنه(تحت تاثیر عملکرد مونفیس)
اگه شما خودتون قبول میکنین که فدرر ست 3 بهتر بود علتش تسلط ذهنی بود که میشه گفت مهمترین عامل unforced error تو این سطح و اجرای تکنیکه!!
ولی یه علت دیگه من هم اینه که مونفیس طی بازی هر 4 ست سرویس های خیلی خوب و با ثباتی داشت.ولی راجر 2 ست اول اصلا ریترن قابل قبولی نداشت!به نظر من بهترشدن ریترن راجر تو سه ست آخر ربطی به پیدا کردن ریتم سرویس مونفیس نداشت بلکه بیشتر شدن تمرکزش بود!!!
با تشکر!!!