09-05-2014, 10:40 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
نقل قول:
نوشته اصلی توسط slice
شهاب جان من با کلیات حرفت موافقم ولی در مورد بازی راجر با نوواک شرایط از لحاظ فنی خیلی فرق میکنه!!!!!
من نمیخوام بگم که راجر میتونه جوکوویچ رو ببره ولی توی بازی امروز چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم راجر میتونست 3 صفر ببازه!!!علتش هم این نبود که جنبه ی فنی بازیش مشکل داشت در واقع اصلا تو 2 ست اول فنی اجرا نکرد!بلکه مشکلش فکری بود!درواقع کاملا میشد دید که راجر تمرکز رو بازیش نداشت و مثلا بیهوده جلو می رفت و مطمئنا انتظار نداشت که مونفیس تا اون حد بی نقص بازی کنه!!
تا آخر ست 4 مونفیس شاید 7-8 تا double fault داشت ولی عملا توی بازی و رالی بی اشتباه بود!!!!
این مسئله توی بازی فدرر-جوکوویچ خصوصا توی فینال یه گرند اسلم واسه نوواک به هیچ وجه صادق نیست!!!!ویه مورد دیگه هم این که این دو تا(نوواک و راجر) کاملا به بازی همدیگه تسلط کامل دارن و میشه گفت که هیچکدومشون تو بازی جا نمیخورن!(که راجر امروز کاملا جا خورد)
یه مورد دیگه هم استایل و تکنیک بازی مونفیس هست.با این که نتایج جالب توجهی رو تو کریرش نداشته ولی یه فورهند و بکهند بی نقص داره!و با فورهندش خیلی آسون پیس میده که گزارشگر یورواسگورت به کررات رو این مورد تاکید کرد!!!
شرمنده که یکم طولانی شد!!!!!  
|
مرسی دوست بسیار عزیزم مطالب قابل بحث و مفیدی رو مطرح کردی...
این مسئله که شما می گی فدرر از لحاظ ذهنی دچار نوعی بلاتکلیفی شده بود رو من نمی تونم قبول کنم به چند دلیل: اول اینکه فرم مونفیس در سال 2014 کاملا واضح بود و روند صعودی و رو به رشدش هم مشخص بود. طبیعتا فدرر و تیمش هم به این مساله باید آگاه بوده باشند و جای شوکه شدنی نباید وجود داشته باشه. عملکرد مونفیس مقابل دیمیتروف در دور قبل خود کاملا گویا بود که این تنیسور فرانسوی از فرم ایده آلی برخورداره و می تونه دردسرساز بشه برای فدرر. پس نباید نوعی غافلگیری یا جا خوردن به قول شما وجود داشته باشه در راجر فدرر...دلیل دومم اینه که این 2 بازیکن 2 هفته پیش با هم در سینسی بازی کرده بودن و اون بازی هم می تونسته آیینه خوبی باشه برای فدرر که بدونه وضعیت مقابل مونفیس به چه شکل خواهد بود. اون بازی هم آسون پیش نرفت و محل خوبی بود برای آنالیز و مطالعه روی بازی مونفیس...من نمی تونم نمایش بسیار ضعیف فدرر در 2 ست ابتدایی و علی الخصوص نمایش نزدیک به فاجعه در ست دوم رو بذارم به پای غافلگیر شدن به این دلایلی که گفتم...
|
|
|