09-05-2014, 10:08 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 972
در 154 پست 1,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER-djokovic
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
... راستش و بخوام بگم این عملکرد فدرر از نظر من بدترین نمایش از لحاظ فنی در طول سال 2014 بود اما از لحاظ روحی و روانی بهترین نمایش 2 سال اخیرش بود......
اما از لحاظ فنی متاسفانه به هیچ عنوان با چنین نمایشی امیدی به قهرمانی وجود نخواهد داشت.
فدرر فقط با انگیزه و علاقه و جنگندگی نمی تونه در فینال مقابل جوکو موفق باشه، در فینال نیاز به پارامتر فنی داره که همین فورهند های فاجعه امروز در 2 ست اول می تونه کافی باشه برای شکست مقابل نواک. ..ولی باور کنید با اتکا به این پارامترها به تنهایی در برابر نواک راه به جایی نخواهد برد فدرر...
از نظر من پرونده قهرمانی در یو اس بسته شده برای فدرر اما من به شخصه از همین نمایش بامداد امروز راضی شدم...
|
شهاب عزیز در اینکه فدرر خیلی امیدوار کننده نبود شکی نیست ولی با اینکه این بدترین نمایش راجر در 2014 بود مخالفم.
دلیل اولم اینه که با ضعیف ترین نمایش نمیشد یکی از بهترین مونفیس هایی که در 2 سال اخیر دیدیم رو حذف کرد.
دلیل دومم هم اینه که نمایش یک بازیکن در مجموع تمام ست ها و نهایتا نتیجه بازی میشه بررسی کرد نه فقط یک شروع ضعیف.
اما با اینکه فرمودید یکی از بهترین بازیها از لحاظ روانی بود موافقم
بحث دوم که گفتید با چنین نمایشی امیدی برای قرمانی نیست.
اولا که نمیشه پیش بینی کرد راجر مقابل حریفان دیگه حتما همین نمایش رو داشته باشه.
مطمعنا راجر از بازی درسهایی میگیره و نمیشه گفت لزوما این نمایش رو خواهد داشت.
ثانیا تمام بازیکنانی که قهرمانی گرند اسلم داشتند در تمام بازیها نمایش یکسان و ایده آلی نداشتن حتی بعضی مواقع از شکست فرار کردن و نهایتا هم قهرمان شدن.از همه اینا گذشته حریف مقابل تاثیر مستقیمی داره روی فرم بازی.
در مورد نمایش مقابل نواک هم نمیدونم چرا فکر میکنید راجر بازی دو ست اول با مونفیس رو باید جلوی نواک ارایه بده.حتما تیم راجر اندیشه ای برای اون بازی(به فرض رویارویی) خواهد داشت که حتما با استراتژی بازی با مونفیس متفاوت خواهد بود.
من خلاف شما به موفقیت راجر امیدوارم.حتی اگه نمایش دیشبش خیلی هم ایده آل نباشه
|
|
|