پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
خب 12 ساعتی از بازی گذشته و می شه حالا با آسودگی خاطر بیشتری در مورد بازی تاریخی بامداد امروز حرف زد...به نظر من این بازی 2 جنبه داره، یک جنبه فنی داره که قابل بحثه و یک جنبه روحی و روانی داره که اونم قابل بحثه... راستش و بخوام بگم این عملکرد فدرر از نظر من بدترین نمایش از لحاظ فنی در طول سال 2014 بود اما از لحاظ روحی و روانی بهترین نمایش 2 سال اخیرش بود...بازم دروغ چرا بگم؟ حتی 1 درصد هم ایمان نداشتم به بازگشت از اون مچ پوینت ها ولی این عملکرد آرام و متمرکز روی 2 مچ پوینت مسئله ای بود که حقیقتا من و سورپرایز کرد...
اما از لحاظ فنی متاسفانه به هیچ عنوان با چنین نمایشی امیدی به قهرمانی وجود نخواهد داشت. فدرر فقط و تنها فقط ست سوم اونم کمی تا قسمتی ابری برای من عملکردش قابل قبول بود به علت اینکه تونست آنفورسد ارورها رو پایین بیاره و دقیقا با استفاده از همین پارامتر،اون ست کلیدی رو مال خودش کرد...تنها نکته مثت فدرر از لحاظ فنی امروز ست سوم بود و پایین اوردن آنفورسد ارورها. ست اول و به خصوص دوم که هیچی، ست چهارم که بردیم بازم بد بودیم، در مورد ست پنجم هم که اصلا اظهار نظر نمی کنم چون اون هدیه «تخلیه شدن» مونفیس بود.
اما نمی شه نیمه پر لیوان رو هم ندید. در 33 سالگی چنین تمرکز و آرامشی در برگردوندن 2 ست عقب افتاده حقیقتا مو به تن آدم سیخ می کنه. این مسئله اوج انگیزه و میزان علاقه فدرر به فتح این رقابت ها رو نشون می ده که می تونه کلیدی باشه اما همه چیز نیست. فدرر فقط با انگیزه و علاقه و جنگندگی نمی تونه در فینال مقابل جوکو موفق باشه، در فینال نیاز به پارامتر فنی داره که همین فورهند های فاجعه امروز در 2 ست اول می تونه کافی باشه برای شکست مقابل نواک. باید قبول کرد نه نواک از لحاظ روحی وضعیت مونفیلس رو داره و نه حتی چیلیچ این طوریه. ست پنجم هدیه ضعف مونفیلس بود و لا غیر و البته پاداش انگیزه، روحیه و شجاعت فدرر..ولی باور کنید با اتکا به این پارامترها به تنهایی در برابر نواک راه به جایی نخواهد برد فدرر...
بازی امروز برای من بسیار خاطره انگیز شد، به علت بازگشت مردی 33 ساله و سیو اون 2 مچ پوینت تاریخی...بسیار مشتاقم ببینم یک سری بازیکنان طلایی این فیلد طلایی در 33 سالگی چگونه وقتی 2 ست در یک چهارم اسلم عقب افتادند، عمل خواهند کرد...تنیس یعنی این، بهترین تاریخ یعنی این...تنیس با همه ورزش های انفرادی در دنیا متفاوته و ملاک های متفاوتی هم برای قضاوت داره...دنیا رو ورق بزنید ببینید چه طوری بزرگ ترین کارشناسان و ورزشی نویسان دنیا دارن فدرر رو به چه علت های زیبایی ستایش می کنند. تنیس ورزش متفاوتیه. باور کنید هنر نیست هر چی و به زبون آوردن و گفتن از روی نفرت و نداشتن دانش. یه کم مطالعه کنید ببینید الان کیا دارن چیا می کن در مورد عملکرد امروز فدرر...هیچ گاه پایانی برای زیبایی ها نخواهد بود...با اینکه از نظر من پرونده قهرمانی در یو اس بسته شده برای فدرر اما من به شخصه از همین نمایش بامداد امروز راضی شدم...
|