پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
هشدار: طرفداران افراطی و متعصب فدرر نخوانند!
امروز صبح فدرر با ذهنیت قوی و با چاشنی خوش شانسی مونفیس را در حالی حذف کرد که خودش هم تقریبا شکست را پذیرفته بود
مونفیس واقعا به یک روانپزشک خوب نیاز داره اگر یادتون باشه در رولند امسال داستان تقریبا مشابه
اما عجیب تری داشت با ماری. اومد بازی 2-0 باخته را 2-2 کرد و بعد ست پنجم را فکر کنم 6-0 باخت!
واقعا چی میشه در موردش گفت!
به شخصه خوشحالم فدرر ما را به دیدن یک بازی زیبای دیگه دعوت کرده دیداری دوباره با چیلیچ که
با تیم قوی به رهبری گوران ایوانیسویچ در ماههای اخیر فرم مطلوبی داشته. بازیش در رولند امسال
و در مقابل نواک رابخاطر میارم که 3-1 باخت اما واقعا نوله را به زحمت انداخت مسلما چیلیچ با انگیزه و تعقل همراه
با جنگندگی و برنامه به دیدار راجر میاد و نمیخواد فرصت حضور در فینال گرندآخر سال را از دست بده
دیشب بردیچ تو دستش مثل موم نرم بود هرچند بردیچ در چندماهه اخیر کلا افتضاح بوده
به هرحال اگر کسی مثل فرر روبروی راجر قرار میگرفت من 2به 3 شانس را به راجر میدادم
اما الان 2به 3 چیلیچ پر انرژی شانس بالاتری داره
البته با توجه به اینکه به عنوان طرفدار نواک و تنیس زیبا خواستار قهرمانی نوله هستم امیدوارم
چاشنی شانس و تجربه باز هم به یاری فدرر بیاد و اون را به فینال بیاره البته نمیشه کتمان کرد
نواک نیز از پیش برنده نبوده و در مقابل نیشی باید مبارزه فکورانه ای داشته باشه
در هر صورت اگر نواک به فینال برسه امیدوارم حریفش راجر باشه به سه دلیل
اول اینکه یک بازی کلاسیک دیگه بین این 2 نفر را شاهد خواهیم بود( فراموش نکنیم که این یکی از
آخرین دیدارهای این 2 خوهد بود و حیفه از دستش بدیم)
دومین دلیل هم اینکه مسلما راجر خسته و فرسوده به فینال میرسه و کار برای نواک به مراتب راحت تر خواهد بود
سوم اینکه برد در فینال در مقابل حریفی مثل فدرر بزرگ شکوه و عظمت بیشتری خواهد داشت تا جوان شایسته ای مثل چیلیچ
امیدوارم از سه بازی باقیمانده لذت کامل ببرید
|