نمایش پست تنها
قدیمی 09-05-2014, 03:44 PM   #319
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN نمایش پست ها
)) چقدر رفتارهای لُمپن گونه ای امروز شاهد بودیم ، یکی از جناب فدرر و مربی گرامی و دیگری این کاربران ایرانی که 2500 سال است تنیس میبینند و 1400 سال است هوادار فدرر هستند

در ابتدا مونفیس به دابل فول های خودش باخت نه روحیه جنگندگی ای که جناب فدرر ندارند ، سپس من تا بحال در زندگانی و زمان کوتاهی که تنیس میبینم ندیده بودم تنیسوری به همراه مربیش ، با دابل فول رقیب 6 متر به هوا بپرند . ادبرگ کمی باید شخصیت پیدا میکرد بعد مربی میشد . مونفیس 2تا دابل فول پشت هم داد و ادبرگ می ایستد و راجر فدرر را تشویق میکند به مانند جوک است

حرف دیگر دوستان که میگفتند مونفیس میخواست تمرکز فدرر را بهم بزنه نیز شبیه لطیفه ای بی مزه بود . فدرر در موقع خشک کردن عرقش کمی طول میداد که مونفیس خندید و سعی کرد خودش هم همونکارو بکنه ، که با اعتراض فدرر به داور بازی همراه شد . در اصل دوستان مطالب رو فقط به نفع فدرر میکشونند

در مورد آسیب دیدگی مونفیس هم که خیلی حرفی ازش نزدن ، دلیل این نوع مصدومیت و در رفتگی داخل سطوح هارد ، به این دلیل است که ورزشکاری که بر روی این سطوح سخت تمرین میکند ، دیگر نباید پاهایش به سطح خیلی نرم ارتباط زیادی داشته باشد . از اینجور مصدومیت ها بیشتر نصیب فوتسالیست ها و والیبالیستها میشه

نکته آخر هم اینکه ما رفتار حرفه ای از فدرر و ادبرگ شاهد نبودیم ، رفتارها فوق کودکانه . اما به نظرم سختی این بازی به چیلیچ خیلی کمک کرد و باعث میشه شانسی برای شکست فدرر داشته باشه . باشد که رستگار شوید
حسام جان متاسفانه 100 درصد این جملاتی که قرمز کردم اشتباه محضه عزیزم. رفتار لُمپن گونه ؟ پیراهنش رو جِر داد وسط زمین ؟ با هوچی گری از تماشاگران خواست تشویقش کنن؟ ( کاری که عده ای از جمله نواک و خود این مانفیس انجام میدن. به تماشاگران گفت بیاید یک جای من رو ... ( اشاره به بازی فرد مذبور با دیمیتروف در مادرید 2013 که البته منجر به باخت فرد مذبور هم شد. ) میشه برای من اون صحنه ای که مانفیس دبل فالت داد و فدرر 6 متر به هوا پرید رو نشون بدی؟ ادبرگ حق نداره وقتی مانفیس با دبل فالت گیمی رو از دست میده از جاش بلند شه و تشویق کنه ؟ بشینه گریه کنه ؟
Paymaan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: