نمایش پست تنها
قدیمی 09-05-2014, 03:22 PM   #318
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid-RF نمایش پست ها
آره بابا فدرر و چه به اخلاق ,نه خودش اخلاق داره نه مربیش کلا همه بازیشام که میبره بخاطر اشتباهات بازیکن مقابلشه
اخلاق ماله جکوویچ و مربیشه اصلا انقد خوبه که حریفش حرفی واسه گفتن نداره
اخلاقشم که دیگه حرفی واسه گفتن نداره نمونش استرالیا که از شدت خوشحالی دیگه نمیدونست چکار کنه واسه همین پیرهن شو پاره کرد
من در جایی نیستم کسی رو نقد کنم و شماها هم در جایی نیستید که هر تنیسوری به جز فدرر رو نقد کنید . من به هیچ وجه نگفتم رفتار نواک خوبه یا بد . من کسی نیستم ، شماها هم هیچی نیستید ، هر موقع به مراتب بالایی در زندگانی رسیدید و رسیدیم که حرفهامون جایی ثبت شد اونموقع میتونیم کمی نقد کنیم . من فقط رفتار امروز راجر فدرر و مربی گرامیشون رو گفتم . اما برخی اینجا فاز زبان انگلیسی ، فاز خوشمزگی و سواد بالا و فهم در همه موارد رو گرفتن . باید بگم hope به اینکه هیچ کدوم هیچ چیزی نیستیم باید به این درجه برسیم که فقط از اطلاعات کوچک و ویکی پدیایی استفاده نکنیم . دقیقآ به این جمله دقت کنید ، ما کی هستیم ؟

فقط یک نکته دیگه ما اول بریم یادبگیریم rojer را roger تایپ کنیم که اگر روزگاری کاربر این سایت شدیم ، با مشکل تغییر یوزر مواجه نشیم . همین
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: