نمایش پست تنها
قدیمی 09-04-2014, 11:32 PM   #269
swiss express
Senior Member

آواتار swiss express

پستها: 161
سپاس: 453
در 163 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

1.برادران برایان در صورت قهرمانی در یو اس اپن امسال صدمین عنوانشون رو جشن خواهند گرفت.

2.با توجه به اینکه نیشیکوری فردا هم استراحت خواهد کرد تقریبا زمان خوبی برای ریکاوری داره

3.ظاهرا شرایط Windy باعث شده توماس بردیچ به دلیل داشتن High Toss مثل بازی با ماری 2012 تو همین تورنمنت رو سروش مشکل پیدا کنه هر چند که یازی با اندی باد شدیدتر بود.امشب همون سرویس گیم اول دوبار دابل فولت داشت.شرایط هم Humid هست و شاید بیشتر به سود چیلیچ باشه.

4.دقت کردم متس ویلندر تو طول تورنمنت نام خانوادگی توماس رو با 3 تلفظ گوناگون ادا کرده: بردیچ/بردیک/بردیش و امشب هم یه ورژن دیگه رو اضافه کرد بردیخ.

5.یادمه یو اس اپن 2012 بازی ماری و بردیچ در وسط یکی از رلی ها که اتفاقا امتیاز بسیار تعیین کننده ای هم بود ناگهان بر اثر باد کلاه اندی افتاد.

بردیچ به امپایر بازی گفت این حرکت باعث بهم ریختن تمرکزش شده (در حالی که کاملا مشخص بود دروغ میگه و سایمون ریید گزارشگر یورو اسپرت هم در حالی که کاملا هیجان زده شده بود این ادعای بردیچ رو Ridiculous خوند) همین امتیاز تعیین کننده باعث شد بردیچ اون ست رو ببره.هر چند درنهایت اندی بازی رو 3.1 برد.

اندی در واکنش به بردیچ دوبار ازش این سوال رو کرد:are u 100 percent sure that affected you ؟

ماری تو اون شرایط باد خیلی هوشمندانه از ضربات اسلایس استفاده میکرد.

بردیچ بعد بازی گفت این چیزی که ما بازی کردیم اصلا تنیس نبود(به خاطر شدت باد)

حتما دست ندادنش با نیکو الماگرو تو ملبورن هم یادتون هست. اون بازی نیکو به هیچ عنوان توپ رو عمدا به بردیچ نزد. و تازه عذر خواهی هم کرد.

اما نکته قابل تحسین توماس هند شیک های بعد از شکست هاش هست.

همین الانم که دارم بازی رو تماشا میکنم دوباره داشت به تقلب رو میاورد و در مورد توپی که به وضوح دوبار باونس شده بود با امپایر بازی بحث میکرد.

6. با توجه به قد بلند چیلیچ (1.98) همیشه ازش انتظار میرفت سرو بهتری داشته باشه. واقعا بعد از اوردن گوران ایوانیسویچ که خودش یکی از بهترین سرو ها رو داشت مارین سروش خیلی بهتر شده.مردی که 4 ماه هم به خاطر دوپینگ محروم بود

ویرایش توسط swiss express : 09-05-2014 در ساعت 12:01 AM
swiss express آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی swiss express به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: