نمایش پست تنها
قدیمی 09-04-2014, 09:07 PM   #267
Roger Federer#1
Senior Member

آواتار Roger Federer#1

پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی" "خوان مارتین دل پوترو" "داوید فرر" "الکساندر زوارف"
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

سلام به دوستانه گلم.
متاسفانه به دلیل شیفته کاری نتونستم آخرین گرندو تااینجا بازیهاشو ببینم فقط اولین بازی راجر رو دیدم که خیلی خوب بود ولی باتوجه به نتایج و آمارها میشه گفت راجر وضعیت خوبی داره نواک هم همینطور گویا بازی دیشب نواک و ماری خیلی زیبا بود حیف که ندیدم واقعا آمار بازی نزدیک بود ماری هم کلی برک پوینت از دست داد و یه ست هم گرفت و این نشون میده به روزهای خوبش برگشت.
فقط از حضور نیسی تو سمی گرند تعجب کردم واقعا نشون داد همچون استن ریتمش بگیره حتی مقابل بزرگان هم میتونه پیروزشه امسال استن و نیشی دوتن از بهترین ها و دوتن از بیثبات ترینها این فصی بودن.
خوب برسیم به بازی امشب بازی که همین 10 مین پیش بخاطرش دیدنش ازنکا اومدم تا ببینمو بلافاصله بعد پایانش برگردم امیدوارم که این سختی ها بی نتیجه نمونه,باتوجه به نتیجه بازی مونفیلس و دمیتروف میشه فهمید واقعا مونفیلس آمادست به حرحال امیدوارم راجر بایه بازی زیبا پیروزبازیشه و سمی با کلیچ مقابله کنه و این بردیچ نچسبم اوتشه.
خیلی به قهرمانی راجر امید دارم چون واقعا آمادست و ازحالا مثل گذشته شانس اصلی قهرمانی تو تورهاست,من حتی به بازگشت اسطورمون به نامبر وانی خیلی ایمان دارم چون واقعا راجر نشون داد با این سن هم میتونه و نام راجر یعنی امید و توانایی هرچیز حتی ناممکن ها.
برم کمی استراحت کنم تا خستگی راه و رانندگی ازبدنم کمشه,tفلا تا شروع بازی.
Roger Federer#1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: